Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Boerenbed Tent

Een boerderij onder canvas

Combineer het gevoel van kamperen met het leven op een boerderij in een Boerenbed Tent. Een ruime en stevige canvas tent met een authentieke boereninrichting. Deze ruime tent heeft verschillende vormen, waarbij je ruimte hebt voor 4, 6 of zelfs 10 personen! Bovendien hebben de tenten vanaf aankomende zomer ook een luifel waardoor je ’s avonds wat langer buiten kunt zitten.

De Inrichting van een Boerenbed Tent

“De inrichting van een Boerenbed Tent geeft je het echte boerderij-gevoel.”

Wie de Boerenbed Tent binnenstapt valt direct op hoe verrassend ruim de tent is. Je hebt maar liefst 45m2 aan ruimte tot je beschikking. Een deel van deze ruimte wordt in beslag genomen door de gigantische leefruimte. Hier vind je onder andere de open keuken met een houtgestookt fornuis. Deze keuken is compleet ingericht, zodat je gegarandeerd de sterren van de hemel kunt koken.

Daarnaast vind je in dezelfde ruimte nog een gezellige zithoek en een eethoek en staat er een bedstee in de hoek. Deze bedstee heeft plaats voor 1 volwassene en een kind. De overige personen kunnen terecht in de stapelbedstee of de ouderslaapkamer. Wat zeker is, is dat je er goed kunt slapen, want er is gezorgd voor comfortabele matrassen. Ten slotte heb je in de Boerenbed Tent nog een eigen toilet.

Onder de luifel

Wie liever buiten dan binnen zit geniet bij de Boerenbed Safaritent van de veranda met luifel. Hier kun je ook bij minder weer lekker buiten zitten. Bovendien staat hier de Bakbecue: hierop kun je echt buiten koken. Op open vuur kun je met potten en pannen aan de slag om bijvoorbeeld pannenkoeken te bakken.

Goed om te weten: in de Boerenbed Tenten heb je geen elektriciteit of warm water. Het licht in de tent komt van de olielamp en kaarsen, echt sfeervol. Daarnaast kun je voor een warme douche gebruik maken van het sanitair op de boerderij.

Onze Boerenbed Tent bestemmingen

Glamping.nl