Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Heerenboer Tent

Het authentieke boerenleven onder tentdoek

Wie het boerenleven wil ervaren, maar niet wil inleveren op luxe, kiest voor een Heerenboer tent van BoerenBed. Bij deze ruime safaritenten heb je namelijk naast een eigen toilet ook een eigen douche. Je kunt zelf kiezen of je de douche naast of in de tent wilt. Bovendien ervaar je hoe een echte Heerenboer zich moet voelen als je kiest voor een hottub naast de tent.

De Inrichting van een Heerenboer Tent

“Leef als een ouderwetse Heerenboer in deze comfortabele safaritent!”

Het fijnste aan de Heerenboer Safaritenten is misschien wel de ruimte. Je hebt altijd een leefoppervlak van 45m2, of je nu kiest voor een 4- of 6-persoonstent. Daarnaast is het ook erg fijn dat je altijd van alle gemakken bent voorzien. Zo is er een compleet ingerichte keuken met stromend water. Verder bezit de keuken al het materiaal om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Deze bereid je op de karakteristieke kookkachel: een houtgestookt fornuis. Tot slot vind je in de leefruimte een gezellige eet- en zithoek.

Slapen doe je in de (stapel)-bedstee of in de slaapkamer van de ouders. Ieder bed is voorzien van comfortabele matrassen. Wie kiest voor een glampingvakantie leeft natuurlijk ook graag buiten. Bij de Heerenboer Tent zit dan ook een ruime veranda met een authentieke Bakbecue om op te koken. Goed om te weten: de Heerenboer Tenten hebben géén elektriciteit, maar olielampen en kaarsen om de tent te verlichten.

De badkamer: ensuite of buiten

Zoals gezegd kun je bij een Heerenboer Tent dus kiezen voor een ensuite badkamer of een buitendouche. Beide opties hebben zo hun eigen voordelen. Wie kiest voor de ensuite badkamer heeft een aparte ruimte met douche en toilet, binnen in de tent. Je hoeft dus niet in je badjas naar buiten om een douche te nemen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om wel de buitendouche te pakken. Hierdoor kun je heerlijk genieten van privacy en ongestoord meezingen met jouw lievelingsnummers onder de douche.

Daarnaast kun je je verblijf in een Heerenboer Tent nóg luxer maken. Er zijn verschillende Heerenboer Tenten die zijn voorzien van een eigen hottub bij de tent. Heerlijk bubbelen bij de tent.

Onze Heerenboer Safaritent bestemmingen

Hoeve de Pippert

Gelderland, Nederland

  • Glamping bij melkveebedrijf
  • Honden welkom
  • Kindvriendelijke boerderij

Hoeve de Pippert ligt vlakbij Tiel, midden in de Betuwe. Op de boerderij valt veel te beleven voor de kids en de groene omgeving is prachtig!

Hoeve den Overdraght

West-Vlaanderen, België

  • Help mee op de boerderij
  • Vlakbij Poperinge
  • Een half uurtje van het strand

Ontdek West-Vlaanderen vanuit Hoeve den Overdraght. Bier proeven, abdijen bezichtigen en leren over de Eerste Wereldoorlog.

Glamping.nl