Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Cubesuite

Knus, maar toch luxe en comfortabel

De CubeSuite is ideaal voor stellen of gezinnen met één kind. Het is kamperen in een hotelsuite van hout. Wanneer je de ruimte binnenstapt waan je je in de luxe van een hotelkamer. Toch is de suite lekker knus en gericht op het echte buitenleven op de camping. Dus wil je eens iets anders dan slapen in een tent of caravan? Probeer de Cubesuite!

Interieur van de CubeSuite

“Knus, maar toch luxe en comfortabel.”

De CubeSuite is dus de ideale hybride tussen een hotelvakantie en kamperen! Perfect voor een romantische vakantie met je partner, of samen met een kleine dreumes. In de knusse ruimte is aan alles gedacht om de vakantie zo comfortabel mogelijk te maken. Zo slaap je in een heerlijk kingsize tweepersoonsbed. Doordat de suite van hout is, is hij goed te acclimatiseren en heb je het nooit te warm of koud. Bovendien is de suite voorzien van een airconditioning en televisie. Genieten!

Naast slapen geniet je in de CubeSuite ook van eigen sanitair. Een lekkere douche en een eigen toilet: net als in een luxe hotel. Verder heeft deze luxe accommodatie geen volledige eigen keuken, maar wel een klein aanrecht, magnetron en een kookplaatje. Ook is er een koelkast, zodat je ook wat boodschapjes kunt bewaren.

Buitenleven

Vanuit je bed stap je door de door de grote glazen deuren het terras op. Hier staat een tafel voor je klaar waar jij met een goed ontbijt de dag kunt beginnen. Overdag kun je hier op het ligbed lekker genieten van het zonnetje, maar de CubeSuite is echt ideaal voor mensen die niet de hele dag bij de accommodatie willen zitten. Verken het zwembad van je camping of trek er heerlijk op uit. Deze comfortabele accommodatie bied je de kans.

Je ervaart het buitenleven ook als je binnen bent. Doordat het bed zo is geplaatst dat de deur aan je voeteneinde zit heb jij een prachtig uitzicht. Alsof je in een luxe hotelkamer zo het balkon op kunt stappen: het ware glamping-gevoel!

Onze favoriete Cubesuite bestemmingen

Glamping.nl