Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping groeit op de Vakantiebeurs

Ook dit jaar waren wij namens Glamping.nl aanwezig op de Vakantiebeurs. Wat direct opviel was dat glamping op de Vakantiebeurs veel prominenter aanwezig was dan voorgaande jaren. En dat is natuurlijk goed nieuws voor ons als glampingliefhebbers! Wij lichten de hoogtepunten graag voor je uit in dit blog.

De Twinlodge van Vacanceselect

Net als vorig jaar had Vacanceselect ook dit jaar weer een primeur op de Vakantiebeurs. Deze keer presenteerden zij hier de Twinlodge. Een tweedelige accommodatie waarbij de kids hun eigen mini-glamping hebben waarin zij overnachten. De ouders slapen in de hoofdaccommodatie. Via een walkietalkie-systeem kun je contact houden met de kids in de miniglamping. Leuk voor een gezinsvakantie! Je vindt de Twinlodge van Vacanceselect komend seizoen bijvoorbeeld op Orlando in Chianti in Toscane en op Village Conca d’Oro bij het Lago Maggiore.

Twinlodge Vacanceselect Glamping

Foto: Larissa Versluis

Twinlodge Vacanceselect Glamping

Foto: Larissa Versluis

Villatent

Ook aanbieder Villatent was op de Vakantiebeurs aanwezig met hun luxe Villatent. Hierin kun je makkelijk met het hele gezin vakantie vieren dankzij de ruime opzet, ingericht met steigerhout en twee slaapkamers. Met bestemmingen in Frankrijk, Nederland, Spanje, Italië en Kroatië keuze genoeg voor jouw vakantiebestemming. Villatenten vind je enkel op hooggewaardeerde campings, zodat je gegarandeerd bent van een leuke vakantie met voldoende faciliteiten.

Vakantiebeurs Villatent Glamping

Foto: Larissa Versluis

Glampinglodges

Naast aanbieders waren er ook een aantal fabrikanten van glamping aanwezig. Zo ook Glampinglodges die luxe handgemaakte safaritenten en lodgetenten verkoopt voor de recreatiebranche in heel Europa. Bij hen heb je de keuze uit diverse glampingaccommodaties zoals de DesertLodge, de CountryLodge, en de SafariLodge. Je kunt bovendien verschillende aanvullende pakketten kiezen waardoor je de inrichting van je glampingaccommodatie zelf bepaalt. Als je nog op zoek bent naar een leuke glampingaccommodatie voor op jouw camping, neem dan vooral eens een kijkje op de website van Glampinglodges.

Foto: Larissa Versluis

Glampingbestemmingen

Naast grotere glampingaanbieders stonden er ook een aantal van de bij ons aangesloten glampingbestemmingen op de Vakantiebeurs. Zo was Divacamp te vinden in het Italië gedeelte op de beurs en was Panorama Gulperberg aanwezig met haar knusse glampingaccommodatie. Leuk om ook deze individuele glampingbestemmingen terug te zien op de Vakantiebeurs.

Panorama Gulperberg Glamping op de Vakantiebeurs

Foto: Larissa Versluis

Wil je jouw accommodatie of product ook graag onder de aandacht brengen bij de bezoekers van Glamping.nl? Stuur ons dan vooral een berichtje via info@blogs4travel.nl. Dan kijken we graag wat de mogelijkheden zijn voor jouw product.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl