Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping op Governors Island in New York!

Glamping op een eiland dat zich bevindt op slechts vijf minuten varen vanaf Manhatten? Wakker worden met uitzicht op de skyline van New York en niet te vergeten, het vrijheidsbeeld. Dat kan sinds kort op Governors Island! Ook meteen enthousiast? Lees dan snel verder want onze correspondente Thirsa bezocht deze bijzonder plek.

Governors Island - Glamping

Foto van Governors Island

Collective Retreats

De glamping op Governors Island is begin mei geopend. Overnachten op deze unieke locatie kan tot en met 31 oktober 2018. Wil je deze kans niet laten schieten? Na een kijkje te hebben genomen op locatie snappen wij dat helemaal! De glamping is opgericht door Collective Retreats, een organisatie die voor de glamping op dit eiland al op vier andere locaties in Amerika een glamping opende. De organisatie wil meer aanbieden dan ‘alleen’ een slaapplek. Zij omarmen de plek van bestemming en zetten deze centraal. Als je het Thirsa vraagt is dat op de locatie op Governors Island geheel geslaagd!

Luxe tent of suite?

Slapen in een boxspring en wakker worden met een heerlijk ontbijt. Sla je tent open en nuttig dat ontbijtje in bed mét uitzicht. Zowel de tenten als suites beschikken over een eigen badkamer met regendouche en elektriciteit. ’s Avonds geniet je van de gezelligheid bij het kampvuur of relax je in de spa. Kies je voor een suite? Dan tref je zelfs een keuken aan. Een leuk extraatje: de suites bestaan voor de helft uit glas waardoor je vanuit je glampingaccommodatie een panoramisch uitzicht heb over de haven.

Governors Island - Glamping accommodatie

Foto van glamping op Governors Island

Governors Island

Dat Governors Island een bijzondere plek is dat moge duidelijk zijn. Zo dichtbij New York maar toch bevind je je in een groene oase aan rust en natuur. Hier ontsnap je geheel aan de drukte! Ideaal wanneer je New York wilt bezoeken maar geen zin hebt om te overnachten in deze stad waar je dag en nacht een massa mensen aantreft.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

9

Beach Garden

Familie van der Valk, 12 februari 2016

Supermooie Glamping

Een supermooie camping op loopafstand van het strand en goede faciliteiten. De bakker is fantastisch. Restaurant vonden we persoonlijk wat minder zeker als je kijkt naar de prijs/ kwaliteit verhouding.

Bezocht Beach Garden in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl