Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Een glamping vakantie in Nederland

Bij glamping denk je misschien al gauw aan een luxe vakantie in een ver warm land. Het beeld van een lange autoreis, of misschien wel een vliegreis is niet voor iedereen even aantrekkelijk. Maar je kunt nu ook heerlijk kamperen in een luxe accommodatie in eigen land. Ideaal voor wie tijdens de zomervakantie niet al te ver wil reizen. Bovendien ook bijzonder geschikt voor een korte vakantie. Overnachten in een stoere safaritent is weer eens wat anders dan een weekendje weg in een hotel. Hieronder vijf leuke vakantieadresjes voor een glamping vakantie in Nederland.

1. Rabbit Hill

buitenspeelplaats-safaritent-Rabbit-Hill-glamping in Nederland

Ontdek hoe mooi Nederland kan zijn vanaf Rabbit Hill vlakbij Garderen. Deze camping ligt midden op de Veluwe. Je safaritent staat hier dan ook tussen de bomen. Met haar vele faciliteiten is Rabbit Hill een ideale camping om de Nederlandse natuur te ontdekken. Op de Veluwe heb je namelijk een ruim aanbod aan fiets-, en wandelroutes. Bovendien is het heerlijk centraal gelegen, waardoor een dagje de stad in ook nog goed te doen is.

2. Texel Yurts

luxe kamperen aan de nederlandse kust - Glamping in Nederland

Een goede plek voor een glamping vakantie in Nederland vind je op Texel. Door de bootreis naar het eiland heb je eigenlijk al een beetje het gevoel alsof je in het buitenland op vakantie gaat. Toch blijf je lekker op Nederlandse bodem. Bij Texel Yurts slaap je in een traditionele Mongoolse Tent. De tenten zijn behoorlijk goed te isoleren, dus het is een leuke bestemming voor een voor- of najaarsvakantie. Bovendien is deze bestemming al beschikbaar vanaf 23 maart! Net iets meer dan een maandje wachten dus..

3. Nienoord

CocoSweet op Nienoord

Ervaar glamping in Nederland op een heus landgoed bij Nienoord in Groningen. Een compleet andere ervaring, doordat je slaapt in een knusse Coco Sweet: een hypermoderne en luxe tunneltent. Nienoord is bij uitstek geschikt voor een korte vakantie, vanwege het naastgelegen pretpark en zwemkasteel.

4. Zonneweelde

Zonneweelde

Ook in Nederland kun je genieten van een zon, zee, strandvakantie. Wie kiest voor Zonneweelde vlakbij de Zeeuwse Polders glampt vlak achter het strand. Op Zonneweelde staan super de luxe tenten en Beach Lofts voor je klaar. Bovendien heeft de provincie Zeeland toch wel de meeste zon van heel Nederland.

5. Scholtenhagen

In het oosten van Nederland, in de provincie Overijssel ligt Scholtenhagen. Een eigenwijze camping vlakbij Haaksbergen. Bij aankomst bij je glamping accomodatie zul je je misschien afvragen of het hier gaat om een tent of een villa. De luxe tent is namelijk zo groot dat het aanvoelt als een huis.

Glamping in Nederland

Zit je te denken aan een glamping vakantie in Nederland, maar zit de perfecte bestemming voor jou niet in dit blog? Bekijk dan snel ons complete aanbod van Nederlandse glampings.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl