Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping with a view op ’t Rheezerwold

Afgelopen maand bezocht ik een aantal prachtige glampingbestemmingen in Overijssel waaronder ’t Rheezerwold. Hier glamp je op een rustige locatie aan de vijver en voor een echt bijzondere ervaring kun je zelfs overnachten in een kasteel. Al nieuwsgierig geworden? Lees dan zeker even mee!

Outdoorlodges 't Rheezerwold

Foto van ’t Rheezerwold

Bijzonder overnachten op ’t Rheezerwold

Ga je met het gezin op vakantie en ben je nog op zoek naar een geschikte glampingaccommodatie? Dan is de Outdoorlodge van ’t Rheezerwold een aanrader. Dankzij de rustige ligging aan de vijver kom je hier zeker weten tot rust. Laat die warme zomeravonden op het terras maar komen! Zeker als je de compleet ingerichte keuken van de Outdoorlodge ziet en weet dat je hier ook nog een fijne maaltijd kunt bereiden.

keuken Outdoorlodge 't Rheezerwold

Foto van ’t Rheezerwold

Maar op ’t Rheezerwold vind je nog iets bijzonders. Een waar kasteel! Groot genoeg voor de hele familie. En hoe leuk is het als opa en oma ook mee op vakantie kunnen? Extra rustmomenten voor jezelf en voor de kinderen dubbel zoveel pret. Neem plaats in de hangmat aan de vijver, terwijl de kids lekker spelen in het speeltuintje voor het kasteel.

Kasteel 't Rheezerwold

Foto van ’t Rheezerwold

Animatie & speelplezier

Op ’t Rheezerwold is meer dan genoeg te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van het behalen van de nieuwe topscore op het voetbalveld? Hou jij bij wie van je vrienden voorstaat via de app? Is het op een warme zomerdag iets te warm voor een potje voetbal? Kies dan voor een glijbaanrace en kijk wie van jullie het snelste van de waterglijbaan roetsjt. Hij is breed genoeg om tegelijkertijd van af te glijden. En ’s avonds? Dan neem je plaats op het binnenplein van de camping waar je kunt genieten van de animatie of je speelt nog even door op het centrale speelveld waar je onder andere onderstaand speeltoestel vindt.

Speeltuin 't Rheezerwold

Foto van ’t Rheezerwold

Volop vertier in ’t Overijsselse Vechtdal

Tijdens je vakantie op ’t Rheezerwold zul je echt een keuze moeten maken welke uitstapjes je wilt maken. Er is namelijk enorm veel te doen! Als de kinderen horen dat attractiepark Slagharen op slechts 8 kilometer van het park ligt, zullen ze hier zeker een kijkje willen nemen. Maar ook avonturenpark Hellendoorn ligt dichtbij. Wil je de kinderen graag iets bijbrengen tijdens de vakantie? Kies dan voor een bezoekje aan het Hunebedcentrum in Borger. Wat weet jij van de leefgewoonten in de prehistorie?

Maar ook voor actieve uitjes in de natuur zit je goed op ’t Rheezerwold. Wat dacht je bijvoorbeeld van een middagje kanoën op de Vecht?  Of kies je liever voor een uitstapje naar het centrum van Hardenberg, een koesafari of een bezoekje aan de bessentuin? Vervelen lijkt in ieder geval onmogelijk bij ’t Rheezerwold!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

’t Rheezerwold

Overijssel, Nederland

  • ANWB 5-sterren camping
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Binnen- en buitenzwembad

De mooie omgeving van het Vechtdal maakt een bezoek aan 't Rheezerwold compleet. Al zijn de kinderen ook dagenlang zoet met de talloze faciliteiten op de camping.

Glamping.nl