Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glampspiration 3.0: een gezellige dag vol glampinginspiratie in Hoenderloo

Op vrijdag 9 oktober 2020 werden wij van harte welkom geheten door Glampspiration. De alweer derde editie werd georganiseerd bij Glamp Outdoor Camp in het hart van de Veluwe! Een mooier decor van de nieuwste ontwikkelingen op glampinggebied kun je je niet voorstellen! Met de vogeltjes fluitend om ons heen en het flauwe herfstzonnetje op ons gezicht, waanden we ons door een magisch sprookje van glampinginspiratie. Lees hieronder mee met de top 5 nieuwste glampingaccommodaties van dit moment!

1. De Flores

De Flores, ongetwijfeld onze favoriet! Deze accommodatie stond bij Glampspiration, maar had net zo goed in de Elfteling kunnen staan met haar bloemendecoratie, warme kleuren en sprookjesachtige design. Deze unieke accommodatie is geschikt voor 2 personen en is voorzien van een terras met overkapping. De Flores is een mini-huisje met alles erop en eraan. Hier wil je toch slapen?

Glampspiration 3.0

Foto door Esmee Frederique Schut

2. De Bunkhouse

Bij Glampspiration neemt de Bunkhouse je weer helemaal mee terug naar vroeger! Altijd al willen weten hoe een bedstede slaapt? Dit is je kans! De bunkhouse is een pareltje midden in de natuur. Met haar schattige rood met witte inrichting en buitenkant van stevig hout, springt deze accommodatie er echt tussenuit! In de bunkhouse staat niets meer dan een heerlijk bed. Meer heb je niet nodig toch?

Glampspiration 3.0

Foto van Esmee Frederique Schut

3. De Dormer Cabin

Deze is voor de échte luxe paarden onder ons! In deze accommodatie voelt het alsof je wakker wordt in je eigen paleis! De accommodatie is geschikt voor twee personen en beschikt over privésanitair. Dat is toch heerlijk wanneer je ’s nachts niet over de camping hoeft te lopen tussen alle festivalgangers? Bovendien kun je jouw kookkunsten blijven oefenen in de cabin, waar jullie met zijn tweetjes heerlijk van kunnen smikkelen! Tenslotte, kun je heerlijk een boekje lezen op jouw privéterras met omheining!

Glampspiration 3.0

Foto door Esmee Frederique Schut

4. Het Bosjuweel

Het bosjuweel is een échte eyecatcher die al boven ons uittorende toen we aan onze route begonnen. Deze tipi is maar liefst 8 meter in doorsnede en daarbij de grootste tipi die wij ooit hebben gezien! Ideaal voor een groot gezin of een groep vrienden. Geheel sfeervol ingericht met luxe bedden, kastjes en kleedjes, is deze tipi van alle luxe voorzien! Grote kans dat je deze tipi niet alleen tegen gaat komen bij Glampspiration of campings, maar ook op festivals, bedrijfsfeesten en bruiloften!

Glampspiration 3.0

Foto door Esmee Frederique Schut

5. De Mini-Yurt

Deze romantische yurt mag dan misschien wat minder in het oog springen dan de tipi, maar zoals ze altijd zeggen: “klein maar fijn!”. Zie jij jezelf al wegdromen in een bed met sfeervolle gekleurde lampjes midden in de natuur? Deze schattig yurt heeft een extra lage entree, dat toch net dat extraatje geeft! Zo is deze yurt zo dicht mogelijk bij het originele design van de mongoolse yurt gehouden. Toch leuk zo’n luxe en toch cultureel verblijf!

Glampspiration

Foto door Esmee Frederique Schut

Het leuke is dat al deze accommodaties inzetbaar zijn voor tuinfeesten, bedrijfsuitjes, festivals, campings en bruiloften! Waar kom jij ze tegen? Laat het ons weten via [email protected]!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

9

Europing

Familie Kuijpers, 16 februari 2016

Rome in de buurt

Mooi gelegen, grotendeels in het bos, direct aan een mooi zandstrand. Het zwembad is fijn met voldoende ligbedden. Het restaurant is goed. Er is een voetbal-grasveld. De supermarkt biedt wat nodig is. Nadeel is wel de hoge prijs voor de huur van een tennisbaan en het kunstgras voetbalveld. Ook is het een nadeel dat er geen gratis wifi is. De camping ligt ver van Tarquinia en andere bewoonde gebieden dus om op pad te gaan heb je altijd de auto nodig (fietsen is niet aan te raden op de landwegen die slecht geasfalteerd zijn en waar auto’s hard rijden).

Bezocht Europing in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl