Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Volop glampinginspiratie op Glampspiration No. 2!

Afgelopen weekend was Glampspiration No. 2, de grootste glamping showcase van Nederland. Hier moesten wij natuurlijk bij zijn! Het evenement is na het succes van vorig jaar ontzettend gegroeid en die verwachting hebben we voor volgend jaar weer! Samen met Larissa heb ik de hele Glampspiration afgespeurd naar de tofste accommodaties en trends. Campsolutions weet een waar inspiratie evenement neer te zetten waar je al het moois uit de glampingwereld kunt ervaren. Met behulp van haar partners in de glampingbranche hebben zij een complete glamping opgebouwd op eigen terrein waar allerlei accommodaties en extra’s te bewonderen en te ervaren zijn. Zo kan je mega veel inspiratie opdoen voor je eigen glamping of evenement. Na het zien van de feesttenten hadden Larissa en ik in gedachten onze bruiloft al gepland.

Little Hat bruiloft Glampspiration No. 2 via Glamping.nl

Foto van Little Hat aangekleed door Beau events

Complete experience

De Glampspiration gaat verder dan alleen wat glampingaccommodaties die je kunt bewonderen. Deze zijn namelijk compleet ingericht om je de hele experience te laten beleven. De bedden staan klaar om in te slapen, wat ’s nachts ook mogelijk is voor degenen die meerdere dagen besluiten te blijven. Er staat een sanitair gebouw opgebouwd die je ook kunt huren voor je eigen glamping. De grote tent is compleet ingericht en prachtig aangekleed. Deze is zelfs uitgerust met catering! Natuurlijk kun je deze ook huren voor op je eigen evenement.

Catering Barista Company Glampspiration No. 2 via Glamping.nl

Foto van Barista Company

Waarvoor?

Het eerste waar je aan denkt bij het woord ‘glamping’ is waarschijnlijk de luxe tent op de camping. Ondanks dat dit zeker een belangrijke toepassing is, zijn er tegenwoordig veel meer glamping mogelijkheden. Er zijn allerlei evenementen te organiseren. Met behulp van Campsolutions en haar partners kan je een complete glamping bouwen voor bijvoorbeeld je bruiloft, personeelsuitje of zakelijke evenement. Met een grote tent om samen te komen, kleine tentjes om te overnachten, sanitair en catering kom je al ontzettend ver.

Van origine wordt de Glampspiration georganiseerd voor B2B doeleinden, maar als particulier kan je hier ook terecht. Zo zagen wij bijvoorbeeld een stel dat hun bruiloft aan het plannen was een rondje maken over het terrein. Als particulier kan je ook een prachtige tent laten neerzetten, hem helemaal laten inrichten en laten aankleden.

Beau events Glampspiration No. 2 via Glamping.nl

Foto van bruiloftstafel aangekleed door Beau events

Campsolutions heeft al ontzettend grote glampings neergezet, zoals de Gllamping op Lowlands. Campsolutions gaat zich in de toekomst ook meer bezig houden met sportevenementen zoals de Formule 1 en paardenevenementen. Zo kunnen alle bezoekers fijn onderdak krijgen tijdens hun bezoek.

What’s new?

Als laatste wil ik nog een accommodatie uitlichten die voor ons nieuw was: de DOF panorama tent. Deze heeft een heerlijke open sfeer met veel licht en warmte. Zoals je ziet waren wij er op een nogal regenachtige dag, maar binnen was het heerlijk warm! Hij is dan ook gemaakt om zelfs sneeuw te kunnen trotseren. Grappig, aangezien de vorm wat weg heeft van een iglo.

DOF Panorama Tent Glampspiration No. 2 via Glamping.nlFoto van DOF Panorama Tent

Voor de Glampspiration heeft DOF ervoor gekozen om de tent vrijwel leeg te houden, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Hij kan ingericht worden, waarna hij volledig is uitgerust met keuken, bedden en een zithoek. Maar je kunt ook aan compleet iets anders denken! Zo worden er in deze panoramatent ook wel eens yogalessen georganiseerd of vergaderingen. De open sfeer maakt dat deze tent geschikt is voor allerlei toepassingen.

Wil jij ook eens naar de Glampspiration? Kom volgend jaar naar Glampspiration No. 3 op 8-9-10 oktober 2020!

Glampspiration No. 3 via Glamping.nlFoto van Glampspiration No. 3

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl