Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping.nl op de Global Glamping Summit

Over minder dan een maand is het zo ver, dan vindt hét internationale glamping event van het jaar plaats. Op 24 en 25 april is het namelijk het weekend van de Global Glamping Summit. Dit jaar reizen allerlei spelers op de glamping markt af naar Denver voor een weekend volledig in het teken van de luxe kampeertrend. Op de Summit vind je allerlei interessante gastsprekers en inspiratievolle sessies. De meeste aanwezigen komen van het continent Amerika, maar ook vanuit Australië en Europa reizen glamping belanghebbenden af naar het The Renaissance Denver Stapleton Hotel. Een kans die voor Glamping.nl natuurlijk niet te missen is! Richard zal dan ook afreizen naar Denver voor deze speciale gelegenheid. In dit blog nemen we alvast een kijkje in het programma van dit weekend, wat staat Richard allemaal te wachten?

Let’s talk glamping

Het event staat vooral in het teken van verbinden en inspireren. Een groot onderdeel van de Global Glamping Summit bestaat uit gastsprekers en seminars. Hiervoor kunnen alle aanwezigen zich aanmelden. Je kunt bijvoorbeeld sessies bijwonen over het opzetten van een glamping locatie of het succesvol maken van een glamping locatie. Maar ook een sessie bijwonen over de glamping industrie, de accommodaties en de groei van deze vakantietrend. Tijdens zijn sessie zal Richard praten over de Europese glamping markt en hoe de Amerikaanse markt hier iets van zou kunnen leren. Om zo de Amerikaanse markt te inspireren met zijn verhaal.

Glamping, glamping en nog eens glamping

Op de Glamping Summit zijn overigens niet alleen maar sprekers en seminars te bezoeken. Er is ook ruimte voor het starten van nieuwe samenwerkingen of het ontdekken van speciale luxe kampeerplekken. Er zijn dit weekend namelijk vertegenwoordigers van allerlei sectoren op de glamping markt aanwezig. Van eigenaren van glamping plekken tot aan accommodaties. En van activiteiten in de buurt van glampings tot ambassadeurs van de mooiste natuurplekjes in de omgeving van luxe kampeerplekken. Alle aspecten die bijdragen aan een complete glamping ervaring zijn hier terug te vinden. Zo is er bijvoorbeeld informatie over trouwlocaties en wellness glamping plekken, maar ook over vissersmeren en nationale parken. Genoeg om je te laten inspireren tijdens dit internationale event!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl