Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

De Gotland Lodge: Zo luxe kan glamping zijn

Afgelopen week zijn een paar van onze vertegenwoordigers naar Montpellier gereisd om een bezoek te brengen aan de Salon SETT2019. De SETT is een kampeerbeurs waar jaarlijks allerlei bedrijven binnen de branche naartoe komen om te netwerken en hun innovaties te introduceren. Zo hebben wij ook een aantal toffe glamping ontwikkelingen gespot, waaronder de Gotland Lodge. Dit nieuwe design opent je ogen voor de mogelijkheden van glamping.

Gotland Lodge LuxeTenten via Glamping.nl

Foto van de Gotland Lodge via LuxeTenten

Extra luxe met de Gotland Lodge

De Gotland Lodge is afgelopen week door LuxeTenten geïntroduceerd op de Salon SETT2019 in Montpellier. Deze uitvoering is de eerste van een reeks luxe glampingaccommodatie designs. De Gotland Lodge is een wel héél luxe tent. Hij is speciaal ontworpen om het hogere segment aan te spreken en daarmee een grotere groep te interesseren voor glamping. Volgens eigenaar Ivo van der Vlis tilt de Gotland Lodge de Safarilodge naar een hoger niveau.

Het lijkt wel een villa, maar dan met een dak van zeil die vast is gemaakt met touwen en katrollen. Tijdens een verblijf in de Gotland Lodge voel je je een kampeerder, maar dan met alle luxe van thuis. De tent bestaat uit een algemene overdekte ruimte met daarin een aantal kamers. Zo kan je net als thuis samenzitten, maar je ook terugtrekken. Wat ook bijzonder is, is dat dit de eerste tent is die met vier verschillende interieurmogelijkheden wordt aangeboden. Zo kan je kiezen wat het beste bij je past!

De samenwerking van LuxeTenten en RAY Tensile Design

LuxeTenten heeft de Gotland Lodge kunnen realiseren in samenwerking met RAY Tensile Design. Het bedrijf heeft zich sinds 2009 al bezig gehouden met het designen en produceren van Safaritenten, terwijl RAY Tensile Design zich meer focust op opvallende ontwerpen voor festivals en resorts. Zij bundelden hun krachten om samen de Gotland Lodge neer te zetten!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl