Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Het Stoetenslagh: voor een strandvakantie in Overijssel

Ik hoor het je denken. ‘Een strandvakantie in Overijssel…?’. Ja, je leest het goed! Bij Het Stoetenslagh heb je 365 dagen per jaar het strandgevoel. Ook als het wat slechter weer is! Het vakantiepark ligt bij een vijf hectare grote recreatieplas met zandstrand. Daarnaast is er een overdekt zwembad met strandthema én een indoor strand met beachvolleybal, palmboom klimmen, een speeltoestel, springkussen en gezellige horeca. En dat op slechts 6,5 kilometer van the best ponypark of the world, Slagharen! Het eerste dagje uit kan dus al gepland worden.

Ideaal voor een vakantie met tieners

Tijdens de vakantieperiodes is Het Stoetenslagh een geweldige vakantieplek voor gezinnen met kinderen en tieners. Bij de activiteiten die georganiseerd worden door het animatieteam wordt er geen grens getrokken bij 12 jaar. Ze gaan juist een stapje verder door een uitgebreid aanbod aan activiteiten voor tieners aan te bieden. Er is een activiteiten programma met veel indoor en outdoor activiteiten voor alle leeftijden. In de maanden juli en augustus is er een uitdagend aquapark op de recreatieplas wat ook fantastisch is voor de jeugd.

het stoetenslagh aquapark

Ben je niet gebonden aan de vakantieperiodes en houd je van een beetje rust? Het Stoetenslagh is buiten het hoogseizoen om erg geschikt voor senioren en gezinnen met kleine kinderen. Voor de kleintjes is er in de weekenden animatie en verder kun je genieten van de rust, de omgeving en de goede (overdekte) voorzieningen op het park. De omgeving van het park leent zich erg goed voor mooie fiets- en wandeltochten.

Het Stoetenslagh bestaat uit een camping en een gedeelte met verhuuraccommodaties. De mooie luxe kampeertenten die je kunt huren liggen direct aan de recreatieplas en zijn onder andere voorzien van twee slaapkamers en een badkamer! De tenten zijn geschikt voor maximaal vijf personen en zorgen voor een echte strandbeleving.

het stoetenslagh tent

Enthousiast geworden over Het Stoetenslagh? Bekijk de camping pagina voor meer informatie.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl