Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Huur een camper met jouw hond!

Eropuit trekken met de camper, zo de wijde wereld in. Wat is er lekkerder dan dat! Dat avontuur is natuurlijk ontzettend leuk om samen met je geliefde of vrienden aan te gaan, maar je trouwe viervoeter moet je vaak helaas thuislaten. Het liefst wil je die natuurlijk gezellig meenemen op avontuur dus in dit blog vertellen we je meer over hoe je dit doet! Benieuwd naar de aspecten waar jij rekening mee moet houden? Lees dan zeker even mee!

Houd rekening met regelgeving

Hoe graag jij waarschijnlijk je hond in de camper wilt laten springen om erop uit te gaan, zijn er bepaalde regels waar jij aan moet voldoen voor vertrek. Zo is het verplicht dat jij een EU-dierenpaspoort hebt voor je hond, moet hij gechipt zijn en moet je hond minstens 21 dagen voor vertrek tegen hondsdolheid zijn ingeënt. Wanneer je met deze regels rekening houdt, kun jij ongestoord een camper huren met hond.

Foto via Unsplash

Tijd voor een tussenstop!

Bij het huren van een camper kun je kiezen voor een lange tocht door heel Europa. Waar wij mensen redelijk lang zonder stop kunnen, moet je wel rekening houden dat jouw hond dit niet kan. Het is daarom ook erg belangrijk dat je vaak tussenstops maakt onderweg. Het baasje even de benen strekken, en de hond natuurlijk ook. Wil je de reis nog leuker maken voor jouw hondje? Geef jouw hond bij de stop iets lekkers, zodat hij of zij de toer associeert met iets leuks. Bovendien is het slim om even een testritje te maken met je hond. Zo voorkom je onverwachte wagenziekte en kan je hond alvast wennen aan een langer ritje in de auto.

Foto via Unsplash

Op avontuur met jouw trouwe viervoeter

Met jouw hond aan je zijde geniet jij optimaal van jouw vakantie. Bij Camper Deluxe huur je gemakkelijk een camper waarbij jij je hond gezellig meeneemt. Buiten dat het heel gezellig is om jouw huisdier mee te nemen, bespaar je ook nog eens kosten op een pension en hoef je jouw hondje niet te missen terwijl je weg bent. De camper is van alle gemakken voorzien zodat jij onbezorgd op vakantie kan. Bevalt de vakantie met de camper goed? Kies dan bijvoorbeeld voor de aanschaf van een eigen camper en ga op avontuur.

Neem jij je hond mee op jouw volgende reis?

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

9

Les Ranchisses

Familie Koopman, 12 februari 2016

Mooie schone camping!

Mooie, schone camping, veel te doen voor onze kinderen. Prachtige omgeving.

Omgeving tips

Wandeling in de heuvels rondom de camping, route naar Pont d’Arc en verder, plaatsje Labeaume, kanoën vanuit La cool douze bij Balazuc.

Bezocht Les Ranchisses in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl