Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

In de meivakantie naar Platus met 25% korting!

Er even tussenuit in het voorjaar met de kids? De meivakantie is het ideale moment! Want de kinderen zijn dan twee weken vrij en dat is lang genoeg om ons eigen land te verlaten. Pak de koffers, gooi ze in de auto en vertrek naar de Franse Dordogne. Het grote voordeel? Onderweg is het rond deze tijd nog rustig, zeker in vergelijking met het hoogseizoen. Ga in de meivakantie naar Platus en ontvang ook nog eens 25% korting! Wat houd je nog tegen? Lees eerst even met me mee, want ik vertel je waarom dit vakantiepark mij zo enthousiast maakt.

Kleinschalig genieten

Eigenlijk draait het tijdens je vakantie enkel en alleen om genieten. En om te genieten zijn sfeer en gezelligheid toch echt dé niet te missen ingrediënten van je vakantie. Vakantiepark Platus heeft het! Dit is een kleinschalig park waardoor je snel in contact komt met andere vakantiegangers én de eigenaren. Op zaterdagavond worden er bijvoorbeeld verse steenoven pizza’s gebakken die je kunt oppeuzelen in het restaurant. Al is dit restaurant verder dagelijks geopend voor een goed ontbijtje, lunch of een heerlijk diner. Voor kleine kids is hier ook van alles te doen en te beleven. Het allerfijnste is dat het park super overzichtelijk is. Waardoor jij met een gerust hart kunt ontspannen voor je Safarilodge, terwijl de kids hun gang gaan. Ze kunnen zelfs gratis gebruik maken van skelters!

Zwembad - meivakantie naar Platus - Glamping

Foto van Platus

Een parel in de natuur

Vakantiepark Platus ligt in een bosrijke omgeving. Je voelt je echt een beetje één met de natuur hier. Trek je stevige schoenen aan en hike over de bospaadjes of stap op een mountainbike. Vanuit je Safarilodge kijk je uit op de bossen. Dat samen met de rust die hier heerst voelt al snel helemaal ontspannen. Zeker niet vergeten om dat ene goede boek mee te nemen dus!

skippybal kinderen - meivakantie naar Platus - Glamping

Foto van Platus

In de meivakantie naar Platus met 25% korting

Zie jij jezelf al vakantie vieren op Platus? Je kunt hier glampen in een Safarilodge waar je slaapt in een boxspring. Extra fijn is dat de lodges ook nog eens duurzaam gebouwd zijn. En door de ruime veranda geniet je optimaal van het buitenleven en de natuur. Boek je je vakantie voor de meivakantie, dan krijg je 25% korting op je verblijf. Dat is toch mooi meegenomen?

Lodge Platus - meivakantie naar Platus - Glamping

Foto van Platus

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Platus

Dordogne, Frankrijk

  • Kindvriendelijk
  • Kleinschalig
  • Overzichtelijk

Vakantiepark Platus is een bestemming voor het hele gezin. De kinderen hoeven zich ook zeker niet te vervelen met de vele activiteiten op de camping, van buikschuiven tot hutten bouwen.

Categorieën

Pagina delen

9

Villaggio Barricata

Familie Gertsen, 3 december 2014

Onze kinderen willen allemaal volgend jaar weer!

De camping ligt in een geweldig mooie rustige omgeving en de camping heeft alles, zwembaden, strand, winkels, voetbal velden etc zodat je in principe niet weg hoeft. Wij hebben kinderen in de leeftijd van 8, 10 en 13 die volgend jaar weer terug willen! Dat hebben we nog niet eerder meegemaakt.

Omgeving tips

In de omgeving is met name de natuur mooi. Voor een bezoek aan een stad moet je iets verder rijden of varen! Maar dat kun je dus opzoeken als je wilt.

Bezocht Villaggio Barricata in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl