Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tips om jezelf te vermaken in je eigen glampingaccommodatie

De faciliteiten op campings en vakantieparken zijn deels gesloten tijdens de periode van het coronavirus, maar in sommige gevallen kun je er zeker nog op uit in een glampingaccommodatie. In dit geval kan je er voor kiezen om jezelf terug te trekken in je eigen knusse buitenverblijf. De grote vraag hierbij is, hoe ga je jezelf vermaken tijdens deze periode? De gezellige kantine is overduidelijk niet open, het heerlijke binnenzwembad heeft zijn deuren moeten sluiten en de animatie voor de kinderen is helemaal van de agenda geschrapt. Daarom geven wij in dit artikel wat ideeën en tips om jezelf te vermaken in je eigen glampingaccommodatie tijdens deze periode.

Online yoga lessen

Het is belangrijk om fit te blijven. Je kunt ervoor kiezen om een rondje te gaan fietsen of een boswandeling te maken om je hoofd leeg te maken. Echter is dit lang niet altijd mogelijk, doordat veel natuurgebieden gesloten zijn vanwege de grote toestroom aan wandelaars en andere natuurliefhebbers. Dus wat is er nu beter om je mat uit te rollen en een online yoga les te volgen? Indien je beschikt over een eigen groene en natuurrijke omgeving bij je glampingaccommodatie kun je dit ook prima buiten doen. Op YouTube vind je een uitgebreide keuze van aangeboden lessen, van beginners tot gevorderden. Dus ook als je niet ervaren of flexibel bent is dat geen excuus!

Yoga - glamping.nl

Foto van TheDigitalArtist via Pixabay

Online pub- of popquiz

Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het online. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke pub- of popquiz, maar dan in je glamping accommodatie? Bovendien is het mogelijk om een quiz met meerdere mensen te doen. Dus zit je samen in quarantaine? Dan is dit natuurlijk een leuke manier om te kijken wie er het beste op de hoogte is van de showbizzwereld, geschiedenis of muziek. Momenteel is er elke woensdag en zaterdag een leuke quiz-night online. Zorg er dus voor dat je deze niet mist. Pak er een borrel bij en spelen maar!

Quiz - glamping.nl

Foto van Kelly Sikkema via Unsplash

Online spelletjes spelen

Wie genoeg heeft gehad van ouderwetse gezelschapsspellen als monopoly en triviant, moet zeker eens op het internet kijken. Hier vind je een heel scala aan spelletjes die je gewoon vanuit je luie stoel kunt spelen. Je kunt zelfs tegen je vrienden spelen of leuke woordspelletjes doen, dus de kans is groot dat je daar je favoriete spel tussen vindt dat je ook online kunt spelen.

Met bovenstaande suggesties zijn er genoeg tips om jezelf te vermaken in je eigen glampingaccommodatie tijdens de quarantaine-periode. Ook al mogen we in Nederland nog wel gewoon de deur uit, deze tips zijn perfect om te veel risico te voorkomen en je de komende tijd te vermaken. Zo zorgen we toch nog voor een beetje gezelligheid met z’n allen.

Games - glamping.nl

Foto van Tim Foster via Unsplash

Welke tips om jezelf te vermaken in je eigen glampingaccommodatie ga jij proberen? 

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

Le Pin Parasol

Familie Berkhout-Schippers, 15 oktober 2014

Veel vermaak

Vooral als je met jonge kinderen bent is deze camping van alle gemakken voorzien. Fijn zwembad, ook voor de echte kleintjes. Veel vermaak om uit te kiezen en een beautysalon voor de moeders. Ook de locatie dicht aan zee is leuk.

Bezocht Le Pin Parasol in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl