Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Een waar kinderparadijs op De Zandstuve

Tijdens een tour door Overijssel bezocht ik verschillende glampingbestemmingen. Zo ook Kampeerdorp De Zandstuve dat met recht een waar kinderparadijs genoemd mag worden, want alles is er hier op gericht de kinderen een zo geweldig mogelijke vakantie te bezorgen. Benieuwd waar je dit aan kunt zien? Lees dan zeker even mee.

Glamping op De Zandstuve Vechtdallodge

Foto van de Zandstuve

Kinderparadijs De Zandstuve

Van een grote trechterwaterglijbaan tot aan een speeltuin op elk kampeerveldje: bij aankomst op De Zandstuve weet je het al zeker, de kinderen zijn hier niet meer weg te slaan. Het wordt denk ik zelfs nog lastig ze mee te krijgen naar attractiepark Slagharen of Hellendoorn, want dit kampeerdorp is zelf al een attractiepark an sich. Wat dacht je bijvoorbeeld van de shows die zomers opgevoerd worden in het grote theater van De Zandstuve? Of de indoorspeeltuin zodat je ook op minder mooie dagen speelplezier hebt? In het centrum van De Zandstuve vind je bovendien meerdere eetgelegenheden waar je plaats kunt nemen op het terras. Eet je liever bij je accommodatie? Er is ook een bezorgservice op De Zandstuve! Bestel je favoriete gerecht en ze komen hem gewoon langsbrengen bij je accommodatie. Dat is pas luxe!

Speelveldje op de Zandstuve

Foto van de Zandstuve

Glamping op De Zandstuve

Op De Zandstuve staan de glampingaccommodaties als echte kampeerplaatsen ingericht in een kringetje met in het midden speelruimte voor de kinderen. Vriendjes maken was daarom nog nooit zo makkelijk. Kies jij voor de Vechtdallodge of de Rheezerlodge? Ook glamping in een heus kasteel behoort hier tot de mogelijkheden. Neem opa en oma mee en overnacht met het hele gezin in deze bijzondere accommodatie. Waar wacht je nog op? Ook de inrichting van de glampingaccommodaties is compleet. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je hier geen maaltijd kunt bereiden of niet lekker tot rust kunt komen op je terras. Je hebt zelfs de keuze uit een terras met veranda of een laag terras, net wat je zelf prettiger vindt.

Glamping op De Zandstuve

Foto van de Zandstuve

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

De Zandstuve

Overijssel, Nederland

  • Volop animatie
  • Binnen- en buitenzwemparadijs
  • Bosrijke omgeving

Op de Zandstuve vind je volop animatie en faciliteiten voor de kinderen. Kun je zelf ook genieten van een welverdiende vakantie.

Glamping.nl