Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Kom naar de tweede editie van de Glampspiration!

Heb jij een evenementenlocatie en wil je wel eens weten wat de mogelijkheden zijn om bijzondere overnachtingen aan te bieden? Kom dan zeker naar de tweede editie van de Glampspiration in Empe op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober. De Glampspiration wordt georganiseerd door Campsolutions en is de grootste glamping showcase van Nederland. Dus ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor glamping op jouw locatie? Meld je dan alvast even aan via de website.

Glampspiration 2.0

Logo van Glampspiration

Wat krijg je allemaal te zien tijdens de Glampspiration?

Tijdens de Glampspiration maak je kennis met meer dan 50 verschillende slaapaccommodaties en geloof me, er zit altijd wel een glampingaccommodatie tussen die bij jouw locatie past. Een minihotelkamer? Of juist een bijzondere yurt voor je trouwlocatie? Er zijn tal van mogelijkheden! Laat je inspireren en neem een kijkje in de verschillende accommodaties. Op het terrein van maar liefst 63.000 vierkante meter ervaar je de verschillende mogelijkheden om te overnachten, de mogelijkheden tot catering en sanitaire voorzieningen. Of je nu op een bijzondere manier je volgende bedrijfsevenement wilt organiseren of juist op zoek bent naar een mooie overnachtingsplek op je trouwlocatie: er is voor elk wat wils om je evenement tot een succes te maken.

Glampspiration 2018 Campsolutions

Foto van Glampspiration 2018

Waar ken ik Campsolutions ook alweer van?

Zelf zijn wij al verschillende keren in een van de accommodaties van Campsolutions te gast geweest waaronder op Down The Rabbit Hole en Lowlands festival. Hier genoten wij van de ultieme festivalsfeer. En wist je dat de accommodaties van Campsolutions dit jaar ook te vinden waren bij verschillende Formule 1 weekenden? Er is een groeiende markt voor bijzondere accommodaties op evenementen, want hoe fijn is het om je eigen bed te hebben en elektriciteit? En je tegelijkertijd ook in een unieke accommodatie kunt overnachten? De tijdelijke slaapvoorzieningen van Campsolutions kunnen dit voor je realiseren.

Gllampcamp Deluxe Lowlands Campsolutions Awaji

Foto van Bioko op Lowlands Festival

Wist je dat je ook kunt overnachten op de Glampspiration?

En wat zou een inspiratie-event voor glamping zijn zonder de mogelijkheid om hier te overnachten? Wil je een ultieme ervaring opdoen? Kies er dan voor om tijdens de Glampspiration te overnachten in een van de glampingaccommodaties. Zo maak je je ervaring op het event nog een beetje extra bijzonder en proef je meteen de sfeer van zo’n overnachting. Dé manier om te kijken welke glampingaccommodaties geschikt zijn voor jouw evenement of locatie.

En niet onbelangrijk: het evenement is gratis toegankelijk. Meld je wel even aan via de site.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl