Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

ECLIPSE: Dé meest unieke lodge ooit

Na zo lang wachten op je welverdiende vakantie zoek je nu dan toch écht iets speciaals. YALA Luxury Canvas Lodges heeft datgene waar je naar verlangt! YALA introduceert namelijk een stijlvolle en ruime canvas lodge. De naam is geheel toepasselijk: ECLIPSE. Kom jij deze lodge ontdekken?

Ongeëvenaarde luxe

Maak je klaar voor een stap in een nieuwe glampingwereld. Je vakantiehart wenst een avontuurlijk buitenverblijf met net dat vleugje extra luxe. De ECLIPSE met haar stijlvolle en eigentijdse design zal je elke dag opnieuw weer inspireren. Dus hoe ziet je verblijf er dan uit? Je wordt wakker door het gefluit van de vogels in een van de drie ruime slaapkamers. De onweerstaanbare geur van verse broodjes brengt je al gapend naar de keuken. Op de veranda genieten jullie tijdens het ontbijt van het zonnetje in je gezicht. En dan dat uitzicht! Jullie nemen rustig de plannen van de dag door. Na een frisse douche in de comfortabele badkamer ben je helemaal klaar voor de dag. En morgen? Dan ga jij vast en zeker dat ligbad uitproberen!

Foto van veranda via YALA

Op je lijf geschreven

Zoiets bijzonders heb je nog nooit gezien! Het interieur van de ECLIPSE is namelijk geheel aan te passen aan jouw eigen stijl. Zo heeft deze canvas lodge meerdere indelingen en een modulair systeem. Het is mogelijk om te kiezen uit verschillende wandmaterialen en raamafmetingen. Jij hebt volledig de touwtjes in handen om het interieur naar jouw wensen in te richten. Jullie willen vast en zeker nooit meer naar huis!

Foto van slaapkamer via YALA

Over YALA

Dat de ECLIPSE een ideaal toevluchtsoord is voor jouw vrienden en familie is nu wel duidelijk. Maar wat is YALA eigenlijk? YALA is expert op het gebied van glampingaccommodaties en biedt canvas lodges aan van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf startte in 2009 met het ontwerpen en produceren van safaritenten en was daarmee één van de grondleggers van glamping. Hoe gaaf! Inmiddels kun je de luxe canvas lodges niet alleen in Nederland vinden maar in maar liefst 50 (!) verschillende landen. Je kunt dan ook niet alleen kiezen voor de ECLIPSE, maar ook voor vele andere accommodaties. Zo heb je altijd alle keus en hoef je nooit ver te zoeken naar een luxe YALA lodge. Weet jij al welke het wordt?

Foto van ECLIPSE via YALA

Ben je helemaal enthousiast geworden van YALA? Een afspraak maken voor een bezoekje aan de showroom kan via deze link!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

10

Familie van Schaik, 16 februari 2016

Wij komen hier zeker terug!

Een heerlijke ruime camping. In onze periode zat alles vol, maar daar was op de camping qua drukte niets van te merken. De service van de pendelbus naar het strand was ook prima. Wij gaan er zeker een keer naar terug!

Bezocht in juli 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl