Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Finland

Ga op luxe kampeervakantie in de bossen van Finland

Het land van duizend meren en sauna’s, een land met een natuur waar je niet snel op uitgekeken zult raken. We hebben het dan natuurlijk over Finland. In de zomer of de winter, een glamping in Finland kan het gehele jaar door op prachtige unieke locaties!

Waarom een glamping in Finland?

Finland is de perfecte plek voor een glamping accomodatie! Geen zin om je eigen tentje mee te nemen? Met een glamping accomodatie staat alles voor je klaar zonder het kampeergevoel te verliezen. Zelfs in een kouder klimaat is het dus mogelijk om te kamperen! Als je naar Finland op vakantie gaat, dan ga je er zeker heen voor de natuur. Kom je in de winter in Finland? Dan kun je hier ook heerlijk wintersporten. Op ski’s de berg af of op de slee, tijdens je wintersport kom je dichterbij de natuur. Na een dagje op de latten, kom je heerlijk tot rust in één van de Finse sauna’s. En wie weet zie je het noorderlicht! Dat maakt je wintersport in Finland tot een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Slaap bijvoorbeeld in een iglo met glazen plafond. Zo kun je vanuit je eigen glamping accommodatie het noorderlicht zien. Geweldig toch?

Ook buiten het winterseizoen is er veel te doen in Finland.  Je vindt er ontelbaar veel natuurparken, waaronder het Nationaal Park Archipel. Dit park vind je in de provincie West-Finland midden in de Archipel Zee. Wat een dieren zul je hier spotten! Van zeearenden tot reuzensterns, je vindt hier vogelsoorten die je nog nooit eerder gezien hebt.

Een bezoekje aan de hoofdstad

Naar de dierentuin of naar een museum, in de Finse hoofdstad Helsinki vind je beiden. Bezoek een markt om de Finse eetgewoonten te ontdekken of ga uit eten bij één van de restaurantjes. En wist je dat je in Finland ook heerlijk kunt shoppen? Een warme sjaal voor de winter in Nederland of een mooie winterjas, je zult hier zeker slagen! Ga je met je kinderen op glamping vakantie in de buurt van Helsinki? Bezoek dan ook zeker het Linnanmäki pretpark met waterglijbanen, speelhallen en achtbanen. Jullie zullen je hier zeker een dag vermaken!

Benieuwd geworden naar een glamping vakantie in Finland? Bekijk hier ons aanbod in Finland en wie weet zie jij binnenkort het Noorderlicht!

Glamping.nl