Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Vendée

Luxe kamperen in de Vendée voor een unieke kampeervakantie

Een gebied in het westen van Frankrijk, aan de Atlantische Oceaan. Nog een béétje onontdekt, en daarom perfect voor kampeerders die wat rust zoeken. Glamping in de Vendée is ook heerlijk voor strandliefhebbers. Met een gemiddelde temperatuur van 24 graden is het genieten geblazen op de lange, brede zandstranden.

Eilandjes

De Vendée bestaat uit twee eilandjes. Het eilandje Yeu is alleen via het water bereikbaar. Het grootste eiland, Noirmoutier, is met eb ook per auto bereikbaar. Op dit eiland liggen er campings midden in de prachtige natuur. Ideaal voor een glamping vakantie in de Vendée! Omdat de Vendée aan zee ligt, kan je er genieten van de heerlijkste visgerechten. Vooral de oesters zijn er erg populair. Het gebied is dus perfect als je van echt plaatselijke lekkernijen houdt!

Rijke historie

De Vendée kent een rijke historie, die je ook in de diverse badplaatsen kunt ontdekken. De geliefde badplaats Les Sables d’Olonne heeft een prachtige achttiende eeuwse boulevard, en tevens een mooie haven. Wist je dat deze plaats ook de smalste straat van Frankrijk heeft? De Rue de l’Enfer is slechts 53 centimeter breed! Naast het bezoeken van leuke historische stadjes kan je meer te weten komen van de historie van de Vendée in het entertainmentpark ‘du Puy du Fou’. Elke vrijdag- en zaterdagavond is daar een geweldige show te zien met zo’n 1100 acteurs die de geschiedenis van de Vendée, van de middeleeuwen tot de de Tweede Wereldoorlog, tot leven brengen! Dit is een leuk uitstapje tijdens je glamping in de Vendée.

Glamping in de Vendée

Wil je graag luxe kamperen in de Vendée in Frankrijk? Glamping in de Vendée staat voor kamperen in de natuur en aan prachtige stranden om zo te kunnen genieten van een geweldige luxe vakantie. Bekijk al onze luxe glamping accommodaties op de verschillende campings in de Franse Vendée.

Populaire bestemmingen in Vendée

Village de la Guyonnière

Vendée, Frankrijk

  • Keuze uit 5 luxe Lodges
  • 15 minuten van het strand
  • Animatieprogramma

Camping Village de La Guyonnière is een echte familiecamping in de Vendée in Frankrijk. Ontdek glamping in de luxe Lodges aan het water!

Populaire gebieden in Frankrijk

Glamping.nl