Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Zuid-Frankrijk

Luxe kamperen aan de Franse rivièra voor een zonnige kampeerervaring!

Eén van de meest populaire vakantiebestemmingen in Frankrijk is en blijft toch wel Zuid-Frankrijk. Mooi weer in de zomer, luxe glampings en prachtige stranden: een korte samenvatting van een vakantie aan de Middellandse Zee. Tegenwoordig is het aanbod aan vakanties hier zo groot dat het soms lastig kiezen is. Ook de keuze aan glampingaccommodaties is groot. Lees hieronder waarom je zeker eens moet kiezen voor een glampingvakantie in Zuid-Frankrijk. Gezellig kleinschalig verblijven aan de Côte d’Azur, direct aan zee of op een kindvriendelijke glamping overnachten zijn slechts een paar mogelijkheden!

Van lodgetent tot Tipi

Of je nu met het hele gezin op glampingvakantie gaat of met z’n tweeën, glamping in Zuid-Frankrijk biedt mogelijkheden voor iedereen. Verblijf bijvoorbeeld met je gezin in een ingerichte lodgetent met keuken en sanitair. De luxe van thuis gecombineerd met de vrijheid van een kampeervakantie. Op zoek naar een wat originelere accommodatie? Verblijf dan bijvoorbeeld in een Tipi en waan je in de wereld van de indianen. Of kies voor de luxe Airlodge met twee verdiepingen en uitzicht op de sterrenhemel door het dakraam. Je kunt zelfs slapen in een boomhut als je het aandurft!

Je verblijf aan de Middellandse Zee

Het fijne aan een glampingvakantie in Zuid-Frankrijk is dat je altijd dichtbij de zee bent. Of je nu middenin één van de Zuid-Franse regio’s zit of direct aan de Middellandse Zee, een uitstapje naar het strand is zo gemaakt. Bezoek één van de steden aan de Franse kust of volg een mooie kustroute en maak je glampingvakantie compleet! 

Glamping Zuid-Frankrijk

Ook fijn is de luxe van de glampingbestemmingen in Zuid-Frankrijk. Je maakt gebruik van alle faciliteiten van de camping of het vakantiepark waar je verblijft. Zo heb je al gauw heerlijke verse broodjes in de ochtend, een bar waar je even kunt bijkomen en animatie voor de kinderen. Op zo’n moment weet je zeker dat je op vakantie bent. 

Kijk voor je je volgende vakantie boekt bij ons aanbod van luxe accommodaties! Wie weet verblijf je binnenkort wel op een van de glampinglocaties in Zuid-Frankrijk

Glamping.nl