Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Trentino

Winter of zomer, in Trentino kan je altijd terecht voor een luxe kampeervakantie!

Winter of zomer, de Noord-Italiaanse regio Trentino is voor alle seizoenen geschikt. In de winter is de omgeving van Zuid-Tirol perfect om te gaan wintersporten en in de zomer kun je genieten van een heerlijk zonnetje aan één van de vele meren. Kies voor een luxe kampeeraccommodatie tijdens je verblijf in de mooie regio. Geniet van de luxe van een eigen accommodatie en een verblijf in de natuur van Trentino!

Landschap en klimaat

Het landschap in Trentino wordt voornamelijk gekenmerkt door het gebergte de Alpen en de vele meren die in het gebied liggen. Doordat de zomers warm en zonnig zijn, is het gebied ideaal om lekker luxe te gaan kamperen. Je bent in de buitenlucht en kan leuke activiteiten ondernemen. In de winter is het koud, maar wel vaak zonnig. Kleed je warm aan en ga eropuit met elkaar!

Activiteiten

Trentino is zowel in de zomer als in de winter geschikt om leuke activiteiten te ondernemen. In de zomer is het namelijk mogelijk om door de bergen te wandelen, of om zelfs een berg te beklimmen. Ga een dagje fietsen langs de prachtige blauwe meren of geniet in het zonnetje en neem een frisse duik! In de winter is Trentino perfect voor wintersporters. Skiën, snowboarden of langlaufen het kan allemaal. En wat is lekkerder dan na een lange dag op de piste terug te komen in je eigen luxe accommodatie?

Eten en drinken

Hou je van Italiaanse wijnen, pizza’s, ijs en andere lekkernijen? Dan kun je in Trentino je hart ophalen. In de vele restaurants, ook Michelin restaurants, kun je heerlijk eten. Daarnaast worden ook in de regio Trentino overheerlijke Italiaanse wijnen geproduceerd.

Kun je niet wachten om op de piste te staan en daarna een streekwijn te proeven? Bekijk dan ons aanbod in luxe accommodaties voor je volgende vakantie!

Glamping.nl