Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Costa Brava

Ontspannen aan de Costa Brava tijdens een glamping vakantie!

Toeristen, feestende jongeren, gezinnetjes en plaatselijke Spanjaarden. De Noord-Spaanse Costa Brava is voor iedereen geschikt als vakantiebestemming. Het kustgebied varieert van drukke kustplaatsen tot kleine rustige stadjes. De Costa Brava is al jaren een echte trekpleister voor toeristen. Het gebied is goed aan te rijden en er zijn meerdere mogelijkheden om hier te genieten van een luxe kampeervakantie. Ben je nieuwsgierig naar meer van deze regio? Lees hieronder dan verder en kom alles te weten over glamping aan de Costa Brava!

De zonnige Costa

De kuststrook van de Costa Brava is maar liefs 200 kilometer lang en loopt van de Franse kust tot aan Blanes. In het gebied zijn er dus veel mogelijkheden om te ondernemen. Zo kun je langs de kust rijden en alle leuke kustplaatsjes ontdekken. Je kunt lekker aan het strand liggen of ontspannen voor je eigen luxe accommodatie!

Ga er een dagje op uit!

Naast leuke steden en mooie stranden zijn er aan de Costa Brava veel bezienswaardigheden die je kunt bezichtigen. Zo heeft bijvoorbeeld de beroemde kunstenaar Salvador Dalí vrijwel zijn hele leven doorgebracht in dit gebied. Hij heeft vele plekken nagelaten waar je zijn kunstwerken en architectuur nog kunt bewonderen. Je kunt naar het Theater museum Dalí in de stad Figueres of het Dali Kasteel gaan.

Een andere leuke bezigheid is het bezoeken van de Botanische tuinen in kustplaats Blanes. In deze aangelegde tuinen kun je de flora uit de gematigde, mediterrane en subtropische klimaatzones bewonderen!

Stedentripje Barcelona

De hoofdstad van de Costa Brava is de bekende stad Barcelona. Het is dan ook erg leuk en goed mogelijk om tijdens je glamping vakantie de stad te bezoeken. Zo heb je naast een luxe kampeervakantie bij het strand ook nog een mini stedentrip in je vakantie! Barcelona kent veel hotspots, zoals de Sagrada Familia en het Gaudipark. Daarnaast kun je ook meerdere fietstours doen door de stad. Zo zie je gelijk de hele stad en kom je ook nog leuke weetjes over de stad te weten! Ga na het culturele deel van je stedentrip zitten op een van de gezellige pleintjes en geniet van de heerlijke tapas! Wil je nog even winkelen? Geen probleem! Rondom de Ramblas zitten meerdere winkelstraten waar je kunt shoppen! Met een stadspas voor Barcelona kun je op een voordelige en goed verzorgde manier van je vakantie bij deze grote stad genieten. Maar ook als je maar een dagje naar Barcelona wilt kun je met een online citypass de hele stad ontdekken zonder rijen! 

Kies voor een heerlijke vakantie aan de Costa Brava en ga glampen aan deze Spaanse kust! Bekijk ook zeker even ons aanbod in luxe accommodatie!

Populaire bestemmingen aan de Costa Brava

Canyelles

Costa Brava, Spanje

  • Strand op loopafstand
  • Terrassencamping
  • Moderne accommodaties

Een fijne camping op een prachtige locatie. De meeste glamping accommodaties hebben uitzicht op zee. Barcelona ligt op een uur rijden!

Glamping.nl