Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Engeland

Luxe kamperen in Engeland voor een echte engelse ervaring!

Wil je graag een keer naar Londen, maar ook activiteiten ondernemen en de omgeving van Engeland verkennen? Wil je wel kamperen, maar heb je behoefte aan iets meer luxe? Dan is glamping in Engeland de perfecte oplossing. Zo geniet je niet alleen van de luxe van een kampeeraccommodatie, maar heb je ook de mogelijkheid om de omgeving in te trekken en Engeland te ontdekken! Geef een stedentrip een bijzondere twist door dit te combineren met glamping!

Goed te bereiken!

Engeland is heel goed en gemakkelijk te bereiken. Je kunt ervoor kiezen om te gaan vliegen op Londen en daar vanuit verder te reizen met bijvoorbeeld de trein. Maar je hebt ook de mogelijkheid om met de auto in Engeland te komen! Dit is ideaal voor als je de omgeving wilt rondtrekken en liever je eigen auto meeneemt.

Stedentrip Londen

Tijdens je bezoek aan Engeland kun je gemakkelijk een aantal leuke steden bezoeken. Zo is het heel goed te doen om de hoofdstad Londen te bezoeken vanuit je glamping accommodatie. Rij naar de grote stad gelegen in het zuiden van Engeland en bewonder de hippe stad! Naast de vele hotspots, zoals de Big Ben en Buckingham Palace, zitten in Londen ook heel veel leuke restaurants! Londen wordt elk jaar bruisender en is een stad om zeker even te zien als je in de buurt bent!

Van actief tot stedentrip

Maar een stedentrip naar Londen is niet het enige wat je kunt doen in Engeland. Zo leent de natuur van de regio zich voor veel soorten activiteiten. Maak bijvoorbeeld een prachtige wandeling in de ongerepte natuur van Engeland. Er zijn daarnaast vooral aan de kust allerlei soorten activiteiten te ondernemen. Ga bijvoorbeeld zeilen op het kanaal, bezoek de indrukwekkende grotten van Cheddar of maak een rondreis langs de kustplaatsen van Engeland. Na een actieve dag kom je lekker terug in je luxe accommodatie waar je met een Engels pilsje nog even bij kunt komen!

Kijk voor je je volgende vakantie gaat boeken bij ons aanbod in glamping accommodaties!

Populaire bestemmingen

Glamping.nl