Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Luxe kamperen in Noord-Spanje

Glamping met zon, zee en strand

De Costa Brava is een sterk groeiende en populaire vakantiebestemming. Niet alleen voor feestende eindexamen leerlingen, maar ook gezinnen en stellen komen steeds vaker op deze trekpleister af.

Zekerheid op een stralende zon is gegarandeerd, waar je goed van kan genieten op de Spaanse stranden. Na een lange rit van ruim duizend kilometer, is een goede accommodatie geen overbodige luxe. Vanuit je mobilhome bijna-direct het strand op kunnen lopen, de keuze tussen zwembad of zee, sport- of ontspanningsfaciliteiten op en nabij de camping.
Laat je kinderen over aan het animatieteam, terwijl je zelf kunt genieten van de luxe voorzieningen van de camping en/of de omgeving.

Wat is een betere vakantie dan luxe kamperen in Noord-Spanje?

Camping Riu ***

Camping Riu is een gezellige familiecamping, met zwembad met kinderspeeltuin. Veel sportfaciliteiten zoals fietstverhuur, fitness, kanoën en sportvelden. De camping heeft een kleine jachthaven waar je een boot kunt huren. Gelegen aan een breed zandstrand, nabij een natuurgebied.

camping riu

Camping Caballo de Mar ***

Een mooie camping met zwembad en speciaal kinderbad. Camping Caballo de Mar heeft een eigen geliefde mascotte voor de kinderen. Ook deze camping heeft vele sportfaciliteiten, zoals fitnessruimte en tennisbanen. De camping is gelegen tussen verschillende badplaatsen, naast een vissersdorpje en vlakbij Barcelona.

luxe kamperen in noord-spanje

Camping Tucan ****

Een viersterren-camping en niet voor niks, de camping heeft uitstekend verzorgde sanitaire voorzieningen en een goed georganiseerd animatieprogramma voor jong en oud. Camping Tucan heeft behalve mooie zwembaden ook een aantal spectaculaire glijbanen en een leuke speeltuin zowel in het water als op het droge. Naast pooltafels en computers, biedt deze camping ook trampolines en een midgetgolfbaan Genoeg te doen dus!

camping tucan

Camping Castell Montgri ****

Een andere viersterren-camping met prachtig, uitgestrekt zwembad en spectaculaire glijbalen is camping Castelli Montgri. Vanuit het zwembad uitzicht op een mooi natuurgebied en ook hier is weer een animatieteam actief, met een mascotte voor de kinderen. Naast de standaard voorzieningen, biedt deze camping ook paardrij- en boogschutactiviteiten en zelfs een dansvloer. Voor de boodschappen hoef je de camping niet af en ook uiteten is geen straf op deze camping.

camping noord-spanje

Een aantal mooie glampings in Noord-Spanje, waar je kan genieten van de luxe van de camping en tegelijk van het klimaat en cultuur van het heerlijke Spanje!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Tucan

Costa Brava, Spanje

  • Comfortabele camping
  • Goede sanitaire voorzieningen
  • Animatie voor jong en oud

Camping Tucan heeft veel sport- en kinderactiviteiten. En met de rijk uitgeruste supermarkt geniet je al snel van een Spaanse maaltijd.

Blogcategorieën

Vilanova Park

Costa Dorada, Spanje

  • Prachtige zwembaden
  • Dichtbij Barcelona
  • Allerlei sportfaciliteiten

Camping Vilanova Park ligt in de buurt van prachtige steden en heeft vier zwembaden en veel sportfaciliteiten.

Twitter


Glamping.nl