Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met het hele gezin glampen in de Achterhoek bij Sevink Molen

Uniek glamperen met het hele gezin in de Achterhoek bij Sevink Molen? Dat is echt een top plan. Met een ligging tussen de bossen, op het platteland en aan het Hilgelomeer kom je hier zeker te weten tot rust. Je bent omgeven door boerderijen, maar ook op het recreatiepark zelf proef je van het boerenleven. Neem een kijkje bij de molen op het park. Deze molen is een rijksmonument én is nog in werking, zo wordt er hier nog heerlijk pannenkoekenmeel geproduceerd. Als dat geen smullen wordt! Dankzij de rondleiding die wordt gegeven door de molen heb je direct een leuk gezinsuitje te pakken. Zijn jullie er klaar voor?

Molen in werking - Sevink Molen

Foto van Sevink Molen

Unieke to do’s voor het hele gezin op Sevink Molen

Met het hele gezin overnachten in een safaritent en de rest van de dag de leukste to do’s beleven. Op Sevink Molen staat er echt heel veel leuks op jullie te wachten! Tijdens schoolvakanties is er een animatieteam dat naast het ‘standaard’ vermaak extra bijzondere activiteiten op het programma heeft staan. Wat dacht je van de superbingo op woensdagavond? Deze avond is een waar fenomeen en mag je daarom niet missen. Maar ook verse broodjes bakken bij het kampvuur en een piratentocht staan op het programma. Wanneer je kiest voor glamping op Sevink Molen heb je ook één keer gratis toegang tot het Sevink avonturenpark. Je vindt dit indoor park gewoon op het recreatiepark, wel zo handig! Terwijl je als ouder relaxt kunnen de kinderen hier hun hart ophalen. Van klimmen en klauteren in het speelkasteel tot aan verstopte dukaten vinden in de zandbak. Voor gezinsvermaak hoef je Sevink Molen niet te verlaten.

Avonturenpark - Sevink Molen

Foto van Sevink Molen

Ruime safaritenten

Extra fijn is dat Sevink Molen ook aan de grotere gezinnen heeft gedacht. Naast safaritenten voor vijf personen kun je hier ook tenten huren die geschikt zijn voor maximaal zeven personen. De tenten zijn ruim en ook nog eens voorzien van privésanitair en keuken. Daarnaast tref alle luxe aan die je van glamping verwacht. Zo slaap je op een heerlijk ‘echt’ bed.

Achterhoek bij Sevink Molen safaritenten - Glamping

Foto van Sevink Molen

En met wie wil jij glampen in de Achterhoek bij Sevink Molen?

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Sevink Molen

Achterhoek, Gelderland, Nederland

  • Direct gelegen aan het Hilgelomeer
  • Gezellige familiecamping
  • Vlakbij centrum van Winterswijk

Op Sevink Molen is er genoeg te doen voor iedereen en heb je een fijne vakantie met je gezin in een compleet ingerichte safaritent!

Categorieën

Pagina delen

7

Lago Maggiore

Familie van der Bij, 12 februari 2016

Gemoedelijke camping

Prettige gemoedelijke camping. Met name de hoek waar stacaravans was mooi ingedeeld met veel privacy (geen hutjemutje/scheerlijn aan scheerlijn). Zwembad was voor kinderen tot 4 jaar te beperkt. Kleine badje konden ze niet zelfstandig in. Mooie omgeving, goede bereikbaarheid. Genoeg voorzieningen (speeltuin, zwembad, zwemgelegenheid bij het meer, bar/restaurant, kidsclub/treintje). Kinderdisco wel wat laat op de avond, had een uurtje eerder gemogen.

Bezocht Lago Maggiore in augustus 2016 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Glamping.nl