Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

De mooiste glampingaccommodaties op Westerbergen

Overnachten op hoogte met uitzicht op de natuur. Of in een plaggenhut waar je ’s zomers geniet van de zon op een wel heel grote veranda. De glampingaccommodaties op Westerbergen zijn in één woord geweldig. Ben je nieuwsgierig waarom? In dit blog vertel ik meer over mijn favoriete accommodaties op dit vakantiepark!

De luxe boomhut

Slapen in een boomhut. Staat het bij jou ook op de bucketlist? Ik vind het in ieder geval iets magisch hebben om te overnachten in een accommodatie op hoogte. Op Westerbergen staat die boomhut ook nog eens in de bossen en vanaf je terras kijk je uit op alleen maar natuur. Van dat uitzicht geniet je in je privéjacuzzi die je kunt vinden op je terras. Klinkt als een droom, toch? Ook tijdens de koude wintermaanden kun je hier heel goed overnachten. De inrichting is super knus en er is zelfs een houtkachel. Zie je jezelf al zitten met een kom chocolademelk voor de open haard?

Glampingaccommodaties op Westerbergen - luxe boomhut

Foto van Westerbergen

Breng het buitengevoel naar binnen in de plaggenhut

Wanneer je dat slapen op hoogte toch liever overslaat heb ik een tweede favoriete glampingaccommodatie: de luxe plaggenhut. De inrichting is al even sfeervol als die van de boomhut en ook hier kun je top verblijven in de winter dankzij de kachel en goede isolatie. Maar deze accommodatie is stiekem nog leuker in de zomer. Want in de plaggenhut breng je dat buitengevoel naar binnen. De vele ramen aan de voorkant zorgen ervoor dat je een weids uitzicht hebt op de natuur. Schijnt dat zonnetje? Sla de openslaande deuren open en neem plaats op het terras.

Glampingaccommodaties op Westerbergen - plaggenhut

Foto van Westerbergen

En verder?

De luxe boomhut en plaggenhut zijn dan mijn persoonlijke favorieten, maar smaken verschillen. En dat weten ze op Westerbergen maar al te goed. Want naast deze twee glampingaccommodaties vind je hier ook safaritenten en heidechalets. Heb jij jouw favoriet al gekozen?

Dit waren mijn favoriete glampingaccommodaties op Westerbergen. Wil je meer weten over de faciliteiten en omgeving op en rondom dit vakantiepark? Dat kan hier

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Westerbergen

Drenthe, Nederland

  • Leukste vakantiepark van Nederland
  • Middenin uniek natuurgebied
  • Indoor speelparadijs en -zwembad

Bijzonder overnachten middenin de natuur? Dat kan hier! Elk seizoen van het jaar vind je hier tevens vermaak voor ieder lid van het gezin.

Glamping.nl