Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Morvan Rustique: luxe verblijven midden in de natuur

Midden in de natuur van Parc Naturel Regional du Morvan (in de Bourgogne) ligt het kleinschalige vakantieadres Morvan Rustique. Het feit dat ze enkel tien accommodaties verhuren, maakt het knus, veilig en overzichtelijk. Wat ze bieden? Nou ongeveer alles waar ik als kind vroeger van droomde tijdens een vakantie! Natuur, paarden, lekker eten, tractors en zo kan ik nog wel even doorgaan. Daarom licht ik in deze blog Morvan Rustique uit als ideale vakantieplek! Daar staat altijd centraal: luxe verblijven in de natuur.

Voor de kinderen

De pony’s van Morvan Rustique kan je altijd komen borstelen. Eén keer in de week mag je zelfs een ritje maken op de pony’s. Ontzettend spannend! En jaloers dat ik was op de ervaren ruiters, want zij mochten mee op buitenrit. Niet alleen waren er pony’s, ook de ezels, katten en het kleinvee konden we aaien in de kinderboerderij op het park. Verder stond er in de zomermaanden een opzetzwembad waar we altijd lol in hadden. Als we daar genoeg van hadden konden we verder spelen op de speeltoestellen, totdat we honger kregen en terug naar onze accommodatie gingen. Daar stond dan een heerlijk bord pasta klaar (bedankt papa!).

Voor jou

Niet alleen voor ons was het genieten, ook papa en mama haalden alles uit hun vakantie. Zij bezochten (vaak met ons) mooie stadjes in de omgeving of gingen een lange wandeling maken. In het oude stadje Autun (dat op maar 20 kilometer rijden ligt), hebben we vaak op het terras gezeten onder het genot van een drankje en wat stokbrood. Oh, en geen zorgen voor de broodjes in de ochtend, want van maandag tot en met vrijdag is een er broodjesservice van de camping. Heerlijk!

Voor de goede nachtrust

De accommodaties op Morvan Rustique zijn luxe en comfortabel. Overnachten kan in een van de gites, of in een mooie Lodgetent. Het is zelfs mogelijk om massages te krijgen in je accommodatie! De Lodgetenten hebben twee slaapkamers met een afscherming ertussen en buiten een terras waar we van het zonnetje genoten. Ook de keuken was een fijne plek met stromend water, een koelkast en een waterkoker. In totaal kunnen er vier tot vijf personen in slapen! Ze worden per week verhuurd en zaterdag is de vaste wisseldag.

morvan rustique tent

Oh en trouwens: Morvan Rustique heeft ook nog eens de Orange Zoover Award 2016 gewonnen in de Bourgogne! Al met al een perfecte plek om je vakantie door te brengen!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Morvan Rustique

Bourgogne, Frankrijk

  • Midden in de natuur
  • Kleinschalig en kindvriendelijk
  • Mooie gîtes en Lodgetenten

Morvan Rustique is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen en te genieten van een welverdiende vakantie. De kids zullen de dieren fantastisch vinden!

Blogcategorieën

Glamping.nl