Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Natuur en stad bij vakantiepark Delftse Hout

Vanuit vakantiepark Delftse Hout loop je in 20 minuten naar de binnenstad van Delft, maar ook het natuurgebied Delftse Hout ligt binnen handbereik. Ideaal voor wie heerlijk wil genieten van de natuur tijdens een Glamping vakantie, maar ook graag eens een mooie stad bezoekt. Op het park zelf kom je na een dagje erop uit tot rust in één van de mooie accommodaties en kun je lekker uit eten in het restaurant.

Wandelen en fietsen

In natuurgebied Delftse Hout lopen vele mooie wandel- en fietspaden. Bij de receptie krijg je de mogelijke routes voor als je op pad wil, maar ze zijn ook hier te downloaden. Wat dacht je van een wandel- of fietstocht door het Bieslandse Bos? Ook kun je op de fiets de wateren en dijken van Delfland ontdekken. De fietsroutes zijn zo’n 20 à 30 kilometer lang en de wandelroutes 8 à 10 kilometer.

Je hoeft niet per se je eigen fiets mee te nemen, want op het park huur je makkelijk een fiets.

delftse hout

Foto van Delftse Hout

Delft

Al wandelend bereik je ook de stad Delft, gelegen op 1 kilometer van het vakantiepark. In de stad vind je vele aspecten uit de Nederlandse geschiedenis terug. Bij het VVV kantoor boek je een tour door de stad met een gids of koop je een boekje met achtergrondinformatie over de stad om meer te weten te komen. Zo leer je over het beroemde porselein Delfts Blauw, de schilder Johannes Vermeer en Delft in de Gouden Eeuw.

Natuurlijk kun je in de stad ook lekker Hollands eten. Bij Café Kobus Kuch eet je huisgemaakte appeltaart en bij restaurant Het Gulden ABC kies je uit één van de vele pannenkoeken op het menu. Vaak kun je hier ook in de winter nog gezellig op het terras vertoeven, door de heaters en de dekentjes.

Marktplein met stadhuis delft

Foto van Delftse Hout

Ontspannen

Na zo’n dagje wandelen, fietsen of stadsbezoek kom je terug op het gemoedelijke vakantiepark. Koken hoeft niet, want je kunt makkelijk wat afhalen bij de snackbar of een hapje eten in het restaurant. Van 30 maart tot en met 1 oktober kun je hier op dinsdag tot en met zondag tot 21 uur terecht.

Ook een dagje op het park kan heel ontspannend zijn. Van half mei tot half september is het verwarmde buitenbad geopend, dus kun je ook daar relaxen. Voor de allerkleinsten is er een apart kinderbad met een diepte van 20 cm.

zwembad delftse hout

Foto van Delftse Hout

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Delftse Hout

Zuid-Holland, Nederland

  • Verwarmd zwembad
  • natuurgebied Delftse Hout
  • Delft op 1km

Geniet in de bijzondere accommodaties in het natuurgebied Delftse Hout. De perfecte plek voor een vakantie midden in de natuur!

Pagina delen

Delftse Hout

Zuid-Holland, Nederland

  • Verwarmd zwembad
  • natuurgebied Delftse Hout
  • Delft op 1km

Geniet in de bijzondere accommodaties in het natuurgebied Delftse Hout. De perfecte plek voor een vakantie midden in de natuur!

Blogcategorieën

Glamping.nl