Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Natuur en stad bij Villa Alwin

Prachtig uitzicht over het heuvelachtige landschap van Le Marche, tien minuten van zee en zo’n vijf minuten van het dorp vind je Villa Alwin. Deze kleinschalige bestemming is perfect voor een ontspannen vakantie met het gezin. Terwijl de kids een balletje trappen tijdens het voetbaltoernooi genieten de ouders van een heerlijk wijntje. Als dat geen ontspannen vakantie wordt!

Overnacht in een luxe lodgetent

Wil je genieten van de gezellige camping sfeer maar ook de luxe van een hotel hebben? Dan is Villa Alwin de bestemming voor jou! De lodgetenten zijn geschikt voor 5 of 7 personen. Alle tenten hebben alle een eigen badkamer, met een douche, toilet en wastafel, een compleet ingerichte keuken met koelkast. Er is zelfs een airco, wel zo lekker voor in de zomer. Terwijl de kinderen spelletjes spelen in de tent geniet je van een heerlijk wijntje en het prachtige uitzicht over de vallei, de wijnvelden en de zee. Proost!

Alwin

Foto van Villa Alwin

Favoriete to do’s bij Villa Alwin

Het Villa Alwin voetbaltoernooi is voor de kinderen het hoogtepunt van de week. Maar ook ’s avonds is er hier genoeg te doen, eet bijvoorbeeld een overheerlijke verse pizza op de pizza avond, test je smaak bij de wijnproeverij of geniet van een gezellig BBQ avondje. Heerlijk eten met een prachtig uitzicht op de omgeving van Le Marche.

Altijd al een hole-in-one willen slaan op een echte golfbaan? Dan zit je bij Villa Alwin helemaal goed want hier vind je een 9-holes golfbaan. Lekker uitrusten na een actieve dag? Bij het zwembad staan al twee ligbedjes met een parasol voor je klaar. Terwijl de kids bommetjes maken in het zwembad geniet je van de heerlijke temperaturen en je spannende boek. Zelfs in het voor- en naseizoen kun je baantjes trekken in het verwarmde zwembad, wel zo lekker voor in de koudere maanden! Nog niet helemaal uitgespeeld? Dan is er altijd nog de speeltuin voor de kids met een trampoline, glijbaan, draaimolen en schommel. Wedden dat de kinderen hier niet meer weg te slaan zijn?

glamping le marche

Foto van Villa Alwin

Ga er op uit!

In de omgeving van Villa Alwin is er ook genoeg te beleven. Je bouwt de mooiste zandkastelen op het strand, 10 minuten vanaf Villa Alwin. Of wandelt door het mooie natuurpark van Monte Sibilini, 40 kilometer verderop. Of maak een bijzondere wandeling en baan je een weg tussen de rotsen in de grotten van Frassasi.

Liever een actiever uitje? Ga dan bijvoorbeeld paardrijden over het mooie strand, ga raften of maak een avontuurlijk rondje op een quad. Er is dus genoeg te doen in en rondom Villa Alwin!

overnachten le marche

Foto van Villa Alwin

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Villa Alwin

Le Marche, Italië

  • Kleinschalige agriturismo
  • Luxe ingerichte tenten
  • Nederlandse eigenaar

Luxe kamperen met prachtig uitzicht over het heuvelachtige landschap van Le Marche. Bij het gezellige Villa Alwin zit je helemaal goed.

Categorieën

Pagina delen

8

San Francesco

Familie Bakker, 12 februari 2016

Gezellige camping

Gezellige, niet al te grote camping aan het Gardameer. Wel opletten voor de plekken rondom het zwembad en het podium, daar is het geluid in de middag / avond tijdens de activiteiten / shows van het entertainment team erg hard.

Bezocht San Francesco in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl