Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Next level glamping in de Luxury Suite van Campsolutions

Luxury suite - Campsolutions, glamping.nl

Foto van Campsolutions

In de nieuwste glampingaccommodatie van Campsolutions geniet je van de luxe van een echte hotelkamer. Stel je voor dat iedereen op het festival in een koude kleine tent overnacht. Nadat je helemaal los bent gegaan loop jij naar je heerlijke luxury suite die van alle gemakken is voorzien. Wie wil dat nou niet? Heerlijk genieten na een gezellig avondje op het festival. Slaaplekker!

De Luxury Suite

Boxspring Luxury Suite - Campsolutions, glamping.nl

Foto van Campsolutions

Ben je al nieuwsgierig geworden naar de inrichting en gemakken van deze next level glamping accommodatie? Het blijft natuurlijk luxe kamperen (heel veel luxe in dit geval), maar in deze accommodatie heb je het gevoel of je in een vijfsterrenhotel verblijft. Nog niet helemaal overtuigd? We geven je graag een sfeerimpressie!

Next level glamping

Luxe kamperen is natuurlijk iets wat centraal staat bij een glamping. Maar met de nieuwe Luxury Suites van Campsolutions gaat het nog een stap verder. In de Suite staat een heerlijk opgemaakte boxspring al op je te wachten, na een gezellig festival rust je weer uit om de volgende dag weer opgeladen je dag te beginnen. In bed geniet je nog steeds van je leukste nummers, hier vind je namelijk Bluetooth speakers. Verder vind je ook je eigen badkamer met douche, wc en handdoekenservice. Voeg daar een heerlijke airco of verwarming aan toe en het luxe plaatje is helemaal compleet.

Inrichting Luxury Suite - Campsolutions, glamping.nl

Foto van Campsolutions

Buiten is er een heerlijk terras met twee stoelen waar je samen helemaal tot rust kunt komen. Terwijl je een heerlijk gekoeld wijntje drinkt op het terras geniet je van het prachtige uitzicht en de rust.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl