Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Niets is te gek: Glamping in een helikopter

Bij Glamping is tegenwoordig niets meer onmogelijk. Van boomhutten tot pipowagens, en van Airlodges tot iglo’s. Maar er is iets nieuws op de Glamping markt: luxe kamperen in een heuse helikopter!

In maart 2016 kochten de eigenaren van Helicopter Glamping een Sea King helikopter op een veiling. Het gigantische ding moest meer dan 500 kilometer over de weg vervoerd worden voordat het op zijn huidige plaats stond. Na een flinke opknapbeurt, waarin de buitenkant zoveel mogelijk in ere hersteld is, kun je nu dus eindelijk gaan glampen in een helikopter! Compleet met originele details, een keuken, badkamer en bijzondere slaapplekken in de staart. Zo kun je met maximaal 5 personen in alle luxe verblijven.

Luxe kamperen

Dankzij de prachtige locatie, midden in de Schotse natuur, voelt het echt aan als kamperen. Geniet van een het panoramische uitzicht vanuit de cockpit of van het buitenleven bij een kampvuur. In de buurt is er een speelveld voor kinderen en zijn er mountainbikeroutes voor alle leeftijden.

Ready for take off! En, oordeel zelf, hier wil jij toch ook slapen?

glamping in een helikopter

Foto’s: Helicopter Glamping

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl