Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Een nieuwe glampingervaring in het Zwarte Woud

Ben je net als ik iedere keer weer op zoek naar nieuwe glampingervaringen? Goed nieuws! In dit blog licht ik verschillende accommodaties in het Zwarte Woud uit, waar je ongetwijfeld nieuwe glampingervaringen gaat opdoen. Lees je met me mee?

Hoog in bomen van het Zwarte Woud bij Naturträume

Voor degene die hoogtevrees hebben, zal dit niet de meest geschikte accommodatie voor je zijn. Maar je kunt het ook anders bekijken: wil je juist over je hoogtevrees heenkomen dan kun je altijd een avondje in Naturträume overnachten! In Heubachtal bij Schiltach glamp je namelijk op 30 meter hoogte tussen de bomen. Slapen doe je in een hangende tent, waardoor je echt tussen de boomtoppen verblijft. De tent biedt ruimte aan voor twee personen en je kruipt ’s nachts lekker in een warme slaapzak. Geen zorgen, voordat je hier gaat slapen krijg je veiligheidsinstructies mee.

Nieuwsgierig naar meer? Klik dan hier om op de website te komen. 

zwarte woud

Foto van Naturträume

Tussen de wijngaarden bij Baumhaushotel

Midden in de wijngaarden van Oberkirch-Bottenau verblijf je in de zogeheten Baumhäuser. De boomhuizen zijn gebouwd op een helling van hout, waardoor je zeker te weten geniet van een adembenemende uitzicht. Dus wil je iedere morgen wakker worden in een rustgevende omgeving met een prachtige uitzicht? Dan is dit de glamping voor jou. Verder beschikken de boomhutten over een balkon en zelfs over een bad. Echt luxe dus!

Voor meer informatie kun je door hier te klikken op de website komen. 

Zwarte Woud

Foto van Baumhaushotel

Genieten van wijn en glampen bij Baden Württemberg

Wijnliefhebbers opgelet! Bij Baden Württemberg haal je het uiterste uit jouw glamping door te verblijven in wijnhotels. Baden Württemberg beschikt over 64 wijnhotels waarbij de regionale wijn een grote rol speelt. Je kunt alles over wijnen te weten komen doordat de medewerkers alles over de regio’s, wijnboeren en wijngoederen weten. Heb je wijnadvies nodig bij jouw avondeten of advies nodig voor leuke bestemmingen? Dan helpen de medewerkers je maar al te graag. Kortom, Glampen wordt een feestje bij Baden Württemberg. Proost!

Ook verblijven in wijnhotels? Klik dan hier om op de website te komen. 

In de wildenis verblijven op Naturpark Schwarzwald

Voor een top glampingervaring midden in de natuur van het Zwarte Woud, ben je bij Natuurpark Schwarzwald aan het juiste adres. Hier verblijf je als het ware in de wildernis, zet je je eigen tent op en heb je alleen een bio-toilet en een vuurplaats. Al het andere zoals water, eten en spullen die je nodig hebt, moet je zelf meenemen. Dit is ook wel een Trekkingcamp en biedt maar liefst plek voor drie tenten. Haal het uiterste uit je ervaring door te voet van kamp naar kamp te trekken. Zo maak je weer iets nieuws mee!

Ben je een echte waaghals en wil dit ook eens meemaken? Klik dan hier om op de website te komen. 

Zwarte Woud

Foto van Naturpark Schwarzwald

Op onze site vind je nog een andere accommodatie in het Zwarte Woud. Nieuwsgierig welke dat is? Klik dan hier

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl