Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Om bij weg te dromen: om deze redenen ga jij naar Le Val de l’Arre

Heb jij deze nieuwe, zonnige wereld in de Languedoc-Roussillon al ontdekt? Bij Le Val de l’Arre val je van de ene verbazing in de andere. Elke dag is er weer iets nieuws te ontdekken. De voortreffelijke natuur, luxe accommodaties en het schitterende strand, laten je alleen maar verlangen naar meer. Ben je benieuwd wat deze bestemming in petto heeft? Lees snel mee en ontdek de redenen waarom jij als de wiedeweerga je koffers moet gaan pakken! Deze bestemming is gewoon niet te weerstaan…

Zo blij als een kind

Ben je van plan om er eens lekker tussenuit te gaan met de kids? Dan weten we allemaal: kinderen blij, en de ouders hebben vakantie! Bij Le Val de l’Arre is alles in het werk gesteld om het de kinderen volledig naar de zin te maken. Elke dag kun je genieten van waterplezier voor het hele gezin bij het verwarmde zwembad. Terwijl de kids lekker aan het spetteren zijn, geniet jij van een drankje aan de bar of lees je een boek in de zon. Le Val de l’Arre begrijpt dat de kids vriendjes willen maken voor het leven. In de maanden wanneer de zon het hoogst aan de hemel staat, worden er de leukste hand- en sportactiviteiten aangeboden aan jonge kinderen en tieners. En als dat nog niet genoeg is, wordt er elk jaar Festi’Val de l’Arre georganiseerd. Shows, live-muziek en eigenlijk alles wat een zomerfestival onvergetelijk maakt. Ben je meer van de cabaret of de rockbandjes?

Foto van zwembad bij Val de l’Arre

Zo fit als een hoentje

Zoete cocktails, uitgebreide diners en ijsjes onderweg…We zijn soms allemaal wel eens bang om aan te komen van een fijne vakantie. Ook hier heeft Le Val de l’Arre aan gedacht. Speciaal voor jou is er een prachtig fitnesspark aangelegd bovenop een heuvel! Terwijl jij staat te zwoegen met de fitnessapparatuur, kun je genieten van een adembenemend uitzicht. Als dat nog geen motivatie is, dan weet ik het ook niet meer!

Photo by Jonathan Borba on Unsplash

Zo helder als kristal

Wat je je niet meteen beseft als je in de sprookjesachtige wereld van flora en fauna bent, is dat je op UNESCO erfgoed bent beland! Bij Le Val de l’Arre lijkt het wel alsof je op een andere planeet bent omgeven door natuurpark de Cevennen. Dit natuurgebied is eigenlijk onderdeel van het gebergte van het Centraal Massief en er gaan vele natuurwonderen schuil. Trek de wandelschoenen aan of stap op het zadel en de routes nemen je mee langs grotten, valleien en watervallen. In sommige watervallen kun je zelfs zwemmen in het kristalheldere water! Zie je het al voor je? Ook geschiedenisfanaten voelen zich helemaal thuis in de omgeving. Naast prachtige natuur, vind je in de omgeving oude stadswallen en idyllische dorpjes rijk aan geschiedenis. Vergeet ook niet om de lekkerste wijnen te proeven. Dat is deze regio zeker wel toevertrouwd!

Photo by DEAR on Unsplash

Dus, heb ik je kunnen overtuigen? Voor meer informatie over Val de l’Arre klik je hier!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

Caballo de Mar

Familie van de Sande, 4 december 2018

Perfect voor gezinnen

Leuke kleinschalige camping, perfect voor gezinnen met jonge kinderen. Er is animatie voor wie dat wil en er is elke dag een kinderdisco. Leuk zwembad met op bepaalde tijden de glijbanen open.

Tips in de omgeving

Leuke nieuwe speeltuin tegenover de camping bij de zee. Als je een stuk verder loopt kunnen de kinderen tegen betaling heel leuk spelen trampoline luchtkussen waterbootjes. Met de auto zijn wij een paar keer in Malgrat de Mar geweest leuke winkels en we zijn een dagje naar de fonteinen geweest, dat vonden mijn kinderen echt geweldig. Marinaland heel leuk! Kermis in Blanes. Wij hadden de auto bij dus konden daar zo allemaal heen rijden. In Pineda de Mar zelf is niet veel.

Bezocht Caballo de Mar in augustus 2018 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Glamping.nl