Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Ontdek BoerenBed: kleinschalig genieten bij de boer

BoerenBed is dé aanbieder als we het hebben over glamping bij de boer. Waarom? Je krijgt een kijkje in het echte boerenleven en verblijft in een groene omgeving waar je helemaal tot rust komt. Als je kiest voor BoerenBed, dan heb je tevens een ruime keuze aan bestemmingen. Glamping in Brabant, Friesland, Drenthe, Gelderland: je verblijft in de mooiste stukjes van Nederland. Liever de grens over? Duitse, Franse, Engelse, Zwitserse en Schotse boeren heten je ook welkom! Wat een keus… Ontdek BoerenBed: kleinschalig genieten bij de boer.

De essentie van BoerenBed

Iedereen weet het: boeren zijn belangrijk en we kunnen niet zonder. Toch vergeten we dit vaak en nemen we al het groente en fruit en de pakken melk in de supermarkt voor lief. Maar weet jij waar dit allemaal vandaan komt en wat de boeren precies doen voordat deze producten in de schappen van jouw supermarkt liggen? Tijdens je vakantie op een BoerenBed boerderij ervaar je van dichtbij hoe het is om te leven op een boerenerf. Leren, ravotten, ontdekken en relaxen: je doet het allemaal tijdens je vakantie bij de boer.

Genieten zonder stroom

Of je nu kiest voor glamping bij de boer in Frankrijk, Engeland of een van de andere landen, in je Tenthuisje zonder stroom is het heerlijk ontspannen. Een vakantie zonder WiFi en technische snufjes, maar vol activiteiten in de buitenlucht: dat is écht genieten! “De luxe van de basics” omschrijft precies de essentie van deze aanbieder. Bij BoerenBed geniet je van glamping zoals jij dat wil. Daarom heb je keuze uit een Tenthuisje met douche in de tent, naast de tent of een privé douche bij de boerderij. Op sommige boerderijen heb je zelfs een eigen hottub! In je accommodatie hangt een gezellige sfeer, want jullie warmen de boel op met een authentieke houtkachel. Licht nodig? Steek de olielampen maar aan! Gezelliger krijg je het niet.

Ontdek BoerenBed: kleinschalig genieten bij de boer
Foto van BoerenBed

Echte boeren

De boeren van BoerenBed zijn zoals boeren zijn: recht voor de raap en hardwerkend. Je kunt rekenen op een warm welkom. Je hoort erbij en mag meehelpen als je daar zin in hebt. Ook als je dit niet wil is dit prima. Het is jouw vakantie!

Ontdek BoerenBed: kleinschalig genieten bij de boer
Foto van BoerenBed

Een gezellige beestenboel

Op de boerderijen vind je veel dieren om te voeren en aaien. In de knuffelschuur beleef je maximaal dierenplezier en dit is dan ook een geliefde plek onder de jonge bezoekers. Tijdens je verblijf neemt de boer je graag mee op de boerderijtour waar hij je alle kneepjes van het boerenvak leert. Super leerzaam! Een pak melk in de supermarkt is vanzelfsprekend, maar daar gaat natuurlijk het één en ander aan vooraf.

Ontdek BoerenBed: kleinschalig genieten bij de boer
Foto van BoerenBed

Wil jij de dagelijkse sleur ontvluchten en kleinschalig genieten in een groene omgeving? Ontdek BoerenBed: kleinschalig genieten bij de boer. Check gauw ons volledige aanbod van BoerenBed!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

10

Familie van Schaik, 16 februari 2016

Wij komen hier zeker terug!

Een heerlijke ruime camping. In onze periode zat alles vol, maar daar was op de camping qua drukte niets van te merken. De service van de pendelbus naar het strand was ook prima. Wij gaan er zeker een keer naar terug!

Bezocht in juli 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl