Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Ontdek de peuterweken op vakantiepark Platus

Dat Platus een geliefde vakantiebestemming is, is niet gek. Op dit kleinschalige, kindvriendelijke vakantiepark komen kinderdromen uit! Spetteren in het zwembad, losgaan bij de Kidsclub of spelen in de speeltuin: het kan allemaal! Tegelijkertijd kun jij heerlijk genieten van je spannende boek terwijl je zicht hebt op de kinderen. Echt even bijkomen… Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is aanwezig op vakantiepark Platus. Ze zijn niet voor niks bekroond met de Gouden Zoover Award en een waardering van een 9,6! Ontdek de peuterweken op vakantiepark Platus en geniet van extra voordeel!

De troeven van de peuterweken

Waarom je zou moeten kiezen voor de speciale peuterweken? Wij vertellen het je graag! Vakantiepark Platus zit tijdens de zomer niet voor niets vol: het is een superfijne bestemming voor een gezinsvakantie en veel gasten komen dan ook jaarlijks terug. Maar niet getreurd… De peuterweken in de eerste twee weken van het seizoen 18 juni t/m 2 juli en de laatste week van het seizoen 3 t/m 10 september zijn misschien wel iets voor jou! Je viert dan veel goedkoper vakantie en de sfeer is heel erg gezellig aangezien er allemaal gezinnen met kinderen in dezelfde leeftijdscategorie verblijven. Hier houden ze rekening mee bij Platus en de tijden worden hierop aangepast. Superfijn, toch?!

Vakantiepark Camping Platus Frankrijk animatie
Animatie `Platus

Jouw vakantie op vakantiepark Platus

Genieten van een goed boek terwijl je uitzicht hebt op de spelende kinderen, dat klinkt toch top? Zo vier je vakantie op vakantiepark Platus. En de kinderen vervelen zich niet met een animatieprogramma, een ondiep peuterbad om verkoeling te zoeken van de Franse zon en een speeltuin waar ze alle energie kwijt kunnen. Ook aan jou als ouder is gedacht! Met een sauna, fitnessruimte en restaurant vermaak jij je vast! Simpelweg van het zonnetje genieten aan het zwembad kan natuurlijk ook. Jij bepaalt helemaal zelf hoe je vakantie eruit ziet. Na een dag vol leuke activiteiten is het fijn ’thuis’ komen in je Safari Lodge.

Vakantiepark Camping Platus Frankrijk
Safari Lodges Platus

Zie jij jezelf al vertoeven op dit heerlijke vakantieadres? Ontdek de peuterweken op vakantiepark Platus en vier je zomervakantie met extra voordeel!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

Glamping Resort Orlando in Chianti

Familie Derks, 3 december 2014

Leuke animatie voor de kids!

Prijs kwaliteit verhouding is goed. Ligging is prachtig. Goed restaurant. Goede animatie voor kinderen.

Omgeving tips

De mooie, kleine dorpjes, het natuurpark, de vergezichten, wijnboerderijen.

Bezocht Glamping Resort Orlando in Chianti in augustus 2016 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Glamping.nl