Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Ontdek de nieuwe YALA glampinglodge!

YALA Luxury Canvas Lodges komt ook dit seizoen weer met wat nieuws! Zij heeft een unieke en compacte glampinglodge ontworpen. Dan zul je je vast afvragen, waarom is deze dan zo uniek? Door de flexibele lay-out van de Twilight lodge is hij aan te passen naar jouw wensen. Ideaal!

Modulair systeem

Voor de meeste mensen zal dit een vrij onbekend concept zijn, maar een modulair systeem houdt in dat camping- en vakantieparkeigenaren keuze hebben welk materiaal zij graag terug willen zien in de accommodatie. Zo kies je bijvoorbeeld de raamgrootte en de wandmaterialen gewoon zelf. Algemeen directeur en mede-eigenaar van YALA luxury canvas lodges, Ivo van der Vlis, zegt dat op deze manier de indeling naar wens kan worden aangepast, om zo te kunnen bepalen welke indeling het beste bij jouw camping of vakantiepark past. Wat deze lodge verder nog bijzonder maakt? De Twilight heeft een hoge dakconstructie van staal. Deze stevige constructie is erop gebouwd om zelfs in de extreemste omstandigheden jouw veiligheid te garanderen. Dit is niet alleen praktisch en veilig, maar het geeft de tent ook een echte wauw-factor mee.

Industrieel en vintage

Niet alleen aan de buitenzijde is veel aandacht besteed, maar het interieur is ook van top tot teen in een nieuwe stijl gedompeld. Het vintage, rouwe, industriële design is geheel doorgevoerd in deze nieuwe lodge. De rouwe houten en stalen elementen worden afgewisseld met subtiele grijstinten. Door de speling in deze verschillende componenten ontstaat er een rustieke sfeer wat leidt tot een prachtig geheel. En aan luxe ontbreekt het in deze lodge zeker niet. De Twilight beschikt over een badkamer, twee slaapkamers, een keuken en een heerlijke veranda. Ultiem genieten doe je hier zeker!

Al 11 jaar Glampingexpert

YALA Luxury Canvas Lodges is al 11 jaar expert op het gebied van glamping. Heb je nu nog nooit gehoord van deze glampingexpert? Dat kan goed kloppen! LuxeTenten gaat namelijk sinds 1 juli door het leven als YALA Luxury Canvas Lodges. Vanwege de ambities van het bedrijf was een naamsverandering een passende stap.

Deze nieuwe lodge is van 13 oktober tot en met 15 oktober 2020 te bewonderen op de Atlantica beurs in Frankrijk. Niet in de gelegenheid om deze lodge te komen bewonderen? Klik dan hier voor meer informatie over deze prachtige nieuwe accommodatie!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

9

Europing

Familie Kuijpers, 16 februari 2016

Rome in de buurt

Mooi gelegen, grotendeels in het bos, direct aan een mooi zandstrand. Het zwembad is fijn met voldoende ligbedden. Het restaurant is goed. Er is een voetbal-grasveld. De supermarkt biedt wat nodig is. Nadeel is wel de hoge prijs voor de huur van een tennisbaan en het kunstgras voetbalveld. Ook is het een nadeel dat er geen gratis wifi is. De camping ligt ver van Tarquinia en andere bewoonde gebieden dus om op pad te gaan heb je altijd de auto nodig (fietsen is niet aan te raden op de landwegen die slecht geasfalteerd zijn en waar auto’s hard rijden).

Bezocht Europing in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl