Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping in Toscane of aan het Gardameer bij Vacanze col Cuore

Zelf ben ik echt fan van Italië. Dit land heeft zoveel sfeer, goed eten en vooral een prachtige natuur. Hoe vaak je dan ook in Italië bent geweest, er blijven heel veel plekken om te ontdekken. Ben je bijvoorbeeld al eens aan het Gardameer geweest? En heb je de Toscaanse kust al ontdekt? Vacanze col Cuore heeft op beide bestemmingen prachtige glampingaccommodaties waar je een overnachting combineert met avontuur.

Gardameer - Vacanze col Cuore

Ontdek Toscane met je huurauto

Staat een roadtrip door Toscane ook nog op jouw bucketlist? Wakker worden in je glampingaccommodatie en ontbijten op je veranda tussen de olijfbomen mét uitzicht op de Toscaanse heuvels om vervolgens de mooiste plekken op eigen tempo te ontdekken. Wanneer je overnacht op Valicella Glamping Resort, krijg je er een huurauto bij! Stippel die routes maar vast uit, want in de omgeving van deze glamping is er heel veel moois om te ontdekken.

Met een ligging vlakbij het dorp Scarlino en op zeven kilometer afstand van de kust, weet je dat je goed zit. In Scarlino struin je elke dinsdag over de markt, maar breidt je roadtrip zeker verder uit. Een absolute aanrader is om de boot te pakken en over te steken naar het eiland Elba. Dit eiland is een sprookje voor iedereen die gek is op mooie natuur, want die natuur is hier echt adembenemend. Van het Nationaal Park van Elba tot aan prachtige stranden en bergen. Hier vind je het allemaal!

Elba - Vacanze col Cuore

Glamping pal aan het Gardameer

Italië heeft zoveel mooie plekken om te ontdekken! Naast Toscane is ook het Gardameer een populaire plek wanneer je kiest voor een glampingvakantie. Vanaf Vacanze Camping Boutique beleef je het Gardameer op zijn best. Vanuit je glampingaccommodatie wandel je namelijk zo naar het meer en neem je een verfrissende duik. Of huur eens een bootje om het meer op een totaal andere manier te ontdekken.

Dankzij de animatie is deze Vacanze col Cuore bestemming een geschikte plek voor een vakantie met het gezin. Slapen doe je dan in een vierpersoons Coco Sweet of een vijfpersoons Lodgetent. Maar ook voor een romantisch verblijf met zijn tweetjes zit je hier goed. In de Coco Couple kampeer je in luxe in een super knusse accommodatie. Dit is genieten!

Vacanze Camping Boutique - Vacanze col Cuore Vacanze Camping Boutique Coco Sweet - Vacanze col Cuore

Voor welke Vacanze col Cuore bestemming kies jij? 

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

9

Ardèche Camping

Familie de Rooij, 3 oktober 2016

Super camping!

Gewoon een super camping voor gezinnen met kinderen tot circa 8 jaar! Kleinschalig, makkelijk contact maken, zeer goede accomodatie maar toch echte camping sfeer. Tips in de omgeving zijn Gorges de Ardeche, Vallon Pont d’arc, Velotrain.

Bezocht Ardèche Camping in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl