Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Op glampingvakantie in de herfst? Hier moet je aan denken

De zomer is bijna voorbij en dat houdt in dat het volgende seizoen om de hoek staat: de herfst. De zomerse temperaturen en zwoele avonden laten we achter ons, maar dat betekent niet dat een glampingvakantie in de herfst minder leuk is. Sterker nog, wij zijn juist dol op glampen in de herfst! Want zeg nu zelf: zodra de bomen oranje kleuren en de grond bedekt wordt onder een pak bladeren, zie je pas echt hoe mooi de natuur is. Perfect om dat te ontdekken tijdens het maken van een lange boswandeling, waarna je achteraf samen kunt opwarmen met een dampende kop chocolademelk in je glampingaccommodatie. Het moge duidelijk zijn dat een glampingvakantie in de herfst een goed idee is als je het ons vraagt, en met deze tips wordt het zeker een feestje. Lees je mee?

Glamping vakantie in de herfst

Foto van Valiphotos via Pixabay

Gezellige avonden

Niks is gezelliger dan avonden doorbrengen rondom een kampvuur. Terwijl je geniet van de warmte die van het vuur afkomt, voeren jullie het ene na het andere goede gesprek. Als je ook van plan bent om je avonden zo door te brengen, is het handig om droog hout mee te nemen. Zorg er wel voor dat je navraagt of je een eigen kampvuur mag maken op de glamping of in de directe omgeving, aangezien dit niet overal is toegestaan.

Fietsen en wandelschoenen

De omgeving verkennen? Er is niks fijners dan op de fiets te stappen of een wandeling te maken door de prachtige natuur. Zorg er dus voor dat je een fiets meeneemt, zodat je genoeg kunt zien van de omgeving. Liever te voet op ontdekkingstocht gaan? Pak dan goede wandelschoenen in en laat die tour maar beginnen.

Glamping vakantie in de herfst

Foto van Free-Photos via Pixabay

Camera, actie!

Tijdens een wandeling of fietstocht door de gekleurde landschappen mag een camera niet ontbreken. De kleurrijke bladeren en kastanjes nodigen direct uit om op de kiek gezet te worden. Zo schiet je de ene na de andere prachtige foto, waar je na de vakantie nog wekenlang van kunt genieten.

Thermosfles voor de warmte

Als je lange wandelingen gaat maken, is het heerlijk om jezelf tussendoor te kunnen opwarmen met warme koffie of thee. Je kunt ervoor kiezen om een restaurant binnen te stappen en jezelf daar te verwennen met iets lekkers, maar je kunt ook je eigen thermosfles meenemen. Zo krijg je geen dorst en blijf je lekker warm.

Glampen in de herfst

Foto van StockSnap via Pixabay

Speelplezier

Aan het einde van de dag breken de gezellige avonden aan, en is het tijd om daar met elkaar van te genieten. Neem daarom genoeg spelletjes mee. Wedden dat jullie dolle pret beleven en de avonden voorbij vliegen?

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

Lac de Miel

Familie Maveau, 18 oktober 2016

Rustige camping

Een leuke ruime rustige camping. De camping is proper onderhouden. Je kan elke dag vers brood krijgen (na bestelling). Een minpuntje in het winkeltje was er weinig voorradig.

Omgeving tips

Mooie rustige omgeving. Markt met plaatselijke producten, bv. vlees, die je dan zelf ter plaatse kan bakken op de barbecue.

Bezocht Lac de Miel in september 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl