Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Opening Glamping kantoor Vacanceselect

Aanstaande donderdag is de opening van het nieuwe Europese hoofdkantoor van touroperator Vacanceselect in Alkmaar. Op Comeniusstraat nummer 8 (net een stukje verder verder dan waar het oude kantoor stond op nummer 16) is het zogenaamde eerste ‘glamping kantoor’ van Nederland gevestigd. De nieuwe inrichting is gebaseerd op het vakantieaanbod van Vacanceselect en straalt op en top glamping uit! De opening wordt op 14 december groots gevierd waarbij partners en media zijn uitgenodigd. Wij mochten echter onlangs al langs komen voor een preview! (scroll zeker tot het einde voor de foto’s!)

You’re welcome

“Je moet het ultieme vakantiegevoel krijgen als je bij ons binnen stapt.” aldus directeur Loek van de Loo. Vacanceselect is actief in 15 landen en verwerkt jaarlijks via de websites Vacanceselect.nl en Selectcamp.nl zo’n 60.000 boekingen. You’re welcome is hun slogan en die zin staat voor de service die ze biedt aan haar gasten. Dit gevoel hebben ze nu ook perfect doorgevoerd op hun eigen kantoor voor alle medewerkers en iedereen die het pand bezoekt.

Terwijl buiten de sneeuw rond dwarrelt, wordt de deur open gedaan door Florence. Ze vertelt mij met trots dat zij inmiddels de titel ‘hostess’ draagt en als enige nog een eigen kantoor heeft (Florence is slechthorend en heeft als enige in de nieuwe open work space haar eigen kantoor mogen behouden. Zelfs de directeuren hebben geen eigen werkplek meer :-)). Ze laat mij achter en zegt: “Loop alvast maar even rond, ik ga alvast de lunch voorbereiden.”

Vacanceselect Glamping kantoor Alkmaar

Ik kijk mijn ogen uit. De Italiaanse olijfboom die je vanuit de hal al ziet, een klein Italiaans plein als je binnenkomt uit de lift, een échte Piaggio aan het eind van iemands bureau, Safaritenten in de gezamenlijke kantine en vergaderruimtes die namen dragen als: Il Gabbiano, Torre Del Sol en Camping Weekend. Alle ademt glamping uit. Samen met de bewegwijzering en de grote wandfoto’s lijkt het alsof je op een échte glamping village in Italië bent.

“Toen ik een dik jaar geleden in Woerden op bezoek was bij een bedrijf zag ik een kantoor dat niet als kantoor aanvoelde. Op dat moment wist ik: dit moeten wij ook hebben in ons nieuwe pand!” aldus Loek van de Loo. Samen met een team binnen de eigen organisatie is het interieur voor het kantoor verder bedacht en ontworpen. Het staat symbool voor hoe de organisatie is veranderd.

Vacanceselect Glamping kantoor Alkmaar

Inspirerende werkomgeving

De afgelopen jaren heeft Vacanceselect een transitie moeten ondergaan van een traditionele touroperator naar een platte organisatie structuur met een focus op e-commerce. De verhuizing is eigenlijk een logische vervolgstap in deze transitie. Voorheen zat Vacanceselect iets verderop in twee aparte bedrijfspanden waarbij men lastig naar elkaar toe kon lopen. Dit is in dit pand waar alles op één verdieping  van 1100 m² is gehuisvest verleden tijd. De lijntjes zijn veel korter geworden. “Juist vanuit deze platte organisatie ontstaan bij ons nieuwe ideeën om ons product en aanbod nog beter te maken. Bovendien wil je toekomstige medewerkers ook aantrekken met een inspirerende werkplek waar je je op je gemak voelt.’ zegt Madelon Seignette die o.a. verantwoordelijk is voor de PR. “Het is soms nog wel even wennen hoor.” Geeft ze toe. “We zitten in een overgangsfase.”

Vacanceselect Glamping kantoor Alkmaar

Over Vacanceselect

Vacanceselect loopt al jarenlang voorop als het gaat om glamping accommodaties. Eigenaar Loek van de Loo bood jaren geleden als één van de eerste touroperators Lodgetenten aan in Italië in plaats van de traditionele bungalowtent. Inmiddels is Vacanceselect Europees marktleider binnen het glamping segment en verkopen ze binnen 15 landen in Europa. Ook de accommodaties van Tendi behoren tot het Vacanceselect aanbod. Een paar jaar geleden zijn ook glamping modellen zoals de Airlodge en Airdreamer toegevoegd aan het assortiment, waarbij je een bovenverdieping hebt met uitzicht op de sterrenhemel. Al het aanbod van Vacanceselect, Selectcamp en Tendi vind je natuurlijk op op onze website Glamping.nl.

Vacanceselect Glamping kantoor Alkmaar  Vacanceselect Glamping kantoor Alkmaar Vacanceselect Glamping kantoor Alkmaar Vacanceselect Glamping kantoor Alkmaar Vacanceselect Glamping kantoor Alkmaar Vacanceselect Glamping kantoor Alkmaar Vacanceselect Glamping kantoor Alkmaar Vacanceselect Glamping kantoor Alkmaar Vacanceselect Glamping kantoor Alkmaar Vacanceselect Glamping kantoor Alkmaar

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl