Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Overnachten in een Tiny House in Nederland

Tiny Houses zijn booming! Deze Amerikaanse trend is overgewaaid naar ons tiny landje, en ik begrijp helemaal waarom. Zelf zou ik het liefst een Tiny House kopen en deze neerzetten in m’n favoriete stad. Want je hebt alles wat je nodig hebt, maar het is ook nog eens ontzettend knus. En verhuizen? Dat word je wel heel gemakkelijk gemaakt op deze manier. Maar deze accommodatie past natuurlijk ook goed in het wereldje van glamping. Op verschillende vakantieparken kun je dan ook overnachten in een Tiny House in Nederland.

Tiny House in Nederland met hottub

Het perfecte buitenleven

Een romantisch en knus verblijf met zijn tweetjes komt in een Tiny House natuurlijk sowieso wel goed. Maar wanneer je om het huisje heen genoeg ruimte en privacy hebt weet je helemaal dat het wel goed komt met die romantische getaway. Dit mini huisje bevindt zin in de natuur en dat is genieten. Door de grote glazen wand waar je op uit kijkt vanuit je bed, wordt het buitenleven naar binnen gehaald. Maar eenmaal buiten kan het genieten pas echt beginnen. Dompel je samen onder in de hottub met een goed glas wijn. En strijk neer op het terras bij de open haard. Dat kun je toch uren volhouden? En schijnt het zonnetje overdag? Er zijn ook hangmatten.

Een sfeervolle inrichting

Wauw, kijk even! Hoe smaakvol is de inrichting van deze Tiny House. Na dat dompelen in de hottub verplaats je je naar binnen. In de winter zit je er warmpjes bij dankzij de open haard. En het schattige trapje (dat ook dient als kast) leidt je naar het goede tweepersoonsbed. Letterlijk elke ruimte wordt benut.

Tiny House in Nederland - huiskamer Tiny House in Nederland

Wil je ook overnachten in dit Tiny House? Je vindt deze huisjes op vier Droomparken in Nederland. Kies jij voor de Veluwe, Limburg of Noord-Holland? Bekijk hier de verschillende parken waar je kunt overnachten in deze unieke accommodatie. 

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

9

Zaton Holiday Resort

Familie Mulder, 3 oktober 2016

De natuur is geweldig!

Fijian camping, stand was super. Voldoende variatie en veel te doen.

Zadar is een geweldige stad. Omgeving met scooters die we hadden gehuurd verkend, was fantastisch! Zijn naar Pag geweest geweldige route binnendoor. De natuur (zee en bergen) is geweldig!!

Bezocht Zaton Holiday Resort in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl