Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Overwint de liefde als je het reglement overtreedt? Meer Campinggeluk!

Glamping vormt een rode draad in de net verschenen feelgoodroman ‘Meer Campinggeluk’ van Marjoleine Tel. De komst van vier superdeluxe safaritenten zet de oer-Hollandse camping de Zandrand op zijn kop. Het romantische boek boordevol humor is gebaseerd op de campingervaringen van de schrijfster.

Meer Campinggeluk

Foto van Meer Campinggeluk

Deel 1 ‘Campinggeluk’ van Marjoleine Tel

Met drie beweeglijke zoontjes en een kleine achtertuin besloten mijn man en ik tot de aanschaf van een luxe stacaravan op een viersterrencamping op de Veluwe. Wat een heerlijkheid! We kregen best of both: op de camping was volop rust en ruimte én we hadden ook nog eens alle comfort van echte bedden, eigen sanitair en een fijne keuken. Joehoe! Eerst genoten we vooral van de eindeloze verwilderweekenden, even later volgden ook de schoolvakanties. Vrienden gingen op vakantie naar Sri Lanka of Thailand met kinderen in een buikdrager. Maar ze raakten geïntrigeerd en wilden weten wat wij op de Veluwe deden. Dus kwamen ze langs en nog eens. Zo merkte ik dat mensen nieuwsgierig zijn naar hoe het er aan toegaat op een camping. Het is een mini-maatschappij waar je mensen ontmoet die je in je dagelijks leven zó voorbij zou lopen. 

Meer Campinggeluk van Marjoleine Tel

Foto van Marjoleine Tel

Dát verhaal; hoe je uit je bubbel wordt getrokken terwijl je in het campingleven duikt, wilde ik vertellen. En zo begon ik aan de Campinggeluk-reeks. In het eerste deel ‘Campinggeluk’ belandt Linda na een scheiding noodgedwongen voor twee weken in een stacaravan op camping de Zandrand naast Wendy. Linda gruwelde van kamperen, terwijl Wendy een overtuigd kampeerder is. Hun levens raken echter steeds meer verweven en beiden hebben interesse in de campingbeheerder. 

Deel 2 ‘Meer campinggeluk’

In het nieuwe tweede deel ‘Meer Campinggeluk’ woont Linda inmiddels op de camping en bereidt ze zich voor op haar droomhuwelijk met de campingbeheerder. Maar als ze in haar nieuwe rol vernieuwingen op de ouderwetse Zandrand wil doorvoeren (onder andere maakt de jeu-de-boulesbaan plaats voor de safaritenten!), komen de kampeerders in opstand, met Wendy’s familie voorop.  De delen zijn overigens los van elkaar te lezen.

De camping is het podium van mijn boek waar humor, herkenning en een fikse dosis romantiek de hoofdrol spelen. Ik heb het met ontzettend veel plezier geschreven en krijg al veel vrolijke reacties. Volgend voorjaar volgt het derde, laatste deel: ‘Meer dan Campinggeluk’. Maar nu eerst op vakantie!

Meer Campinggeluk omslag

Foto van Meer Campinggeluk

‘Meer Campinggeluk’ (à € 17,50) is onder meer te koop bij je (online) boekwinkel, download het e-book (à € 8,99) op campinggeluk.nl. Ook het eerste deel ‘Campinggeluk’ (nu à € 9,95) is bij deze kanalen te koop. De delen zijn los van elkaar te lezen.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

9

Les Ranchisses

Familie Koopman, 12 februari 2016

Mooie schone camping!

Mooie, schone camping, veel te doen voor onze kinderen. Prachtige omgeving.

Omgeving tips

Wandeling in de heuvels rondom de camping, route naar Pont d’Arc en verder, plaatsje Labeaume, kanoën vanuit La cool douze bij Balazuc.

Bezocht Les Ranchisses in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl