Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Parkendag 2021: een kijkje op De Klepperstee

Afgelopen week was het weer zover: de door Booking Experts georganiseerde parkendag! Op deze dag bezoeken we traditiegetrouw een aantal vakantieparken en glampings die dan de mogelijkheid hebben om zich te presenteren. Namens Glamping.nl gingen wij onder andere langs op het Zuid-Hollandse vakantiepark De Klepperstee. De tijd heeft hier beslist niet stilgestaan, want het park is een nieuwe weg ingeslagen richting een duurzame toekomst waarvan natuur hoofdonderdeel is. Benieuwd naar hoe wij deze dag ervaren hebben? Lees gezellig mee!

Een natuurrijk ontvangst

Hoe dichter je bij De Klepperstee komt, hoe sterker het verlangen wordt om hier vakantie te vieren. Net achter de duinen van Ouddorp aan Zee prijkt dit in het groen gelegen park van maar liefst 30 hectare. Je hoeft geen rekenwonder te zijn om te begrijpen dat er dus voldoende plaats is om jouw glampingvakantie hier in alle rust, ruimte en privacy door te brengen!

Na een warm ontvangst en een korte presentatie waarin alle ins en outs van het park werden gedeeld, was het tijd om een kijkje te nemen op het park. De rondleiding ging van start bij de natuurlijke zwemvijver, die geheel zonder chloor onderhouden wordt. Wel zo’n fijn idee! Net als de centraal gelegen vijver, zijn ook de naastgelegen speelvoorzieningen en de binnenspeeltuin niet te missen. Hier kunnen kinderen van alle leeftijden tijdens iedere weersomstandigheid spelen. Al met al leuk tijdverdrijf voor de kids!

Natuurvijver De Klepperstee
Foto van De Klepperstee

Glampingacco’s in alle vormen en maten op De Klepperstee

Daarna was het tijd om een kijkje te gaan nemen bij de gloednieuwe glampingaccommodaties. Vergeet de safaritenten en de lodges, want wat je hier vindt is net even anders dan normaal. Kies je ervoor om een glampingaccommodatie te huren in Ouddorp, dan kies je voor een vakantieverblijf waar hout in overvoed te vinden is. Hout = sfeer, dus je begrijpt dat knusheid het sleutelwoord is. Ook aan glas geen gebrek, en dat betekent dat je op ieder moment van de dag kunt genieten van een groen decor. Wat wil je nog meer?

Dat de Wikkelhouse woningen een unieke en duurzame bouwstijl hebben, blijkt wel uit het feit dat ze zijn gebouwd met golfkarton. Voor de overige accommodaties is gekozen om gebruik te maken van houten buitenmuren. Dat betekent echter niet dat ze onder doen voor de Wikkelhouses, want ook hier is rekening gehouden met de natuur. Misschien nog wel het meest bijzondere is dat er in de accommodaties geen tv te vinden is. Maar geen zorgen, want met zoveel groen om je heen zul je die beslist niet missen! Hier draait het dus echt om het samen zijn en het hectische leven inruilen voor de rust van de natuur.

Parkendag 2021 - Glamping De Klepperstee
Foto van De Klepperstee
Parkendag 2021 - Glamping Wikkel - De Klepperstee
Foto van De Klepperstee
Parkendag 2021 - De Klepperstee
Foto van De Klepperstee

Een bistro waar je van blijft genieten

Nadat we de glampingaccomodaties uitvoerig bekeken hadden, was het tijd om alle (positieve!) indrukken even te laten bezinken. En zeg nu zelf, dat moet natuurlijk onder het genot van overheerlijke broodjes en dranken. We namen plaats bij Bistro Skål en spraken samen door wat we zojuist allemaal bewonderd hadden. De conclusie? Op dit fijne plekje in Ouddorp wil je echt een keer overnacht hebben! Bovendien dient deze fijne bistro ook als uitvalsbasis voor het maken van vakantieplannen voor de rest van de dag. De meeste ideeën ontstaan tijdens het eten, dus terwijl je hier geniet van een hapje of drankje brainstorm je samen over welke activiteit hierna op het programma staat. Wordt het een bezoek aan de Brouwersdam of toch het Grevelingenmeer op nog geen vijf minuten rijden? Je kunt hier alle kanten op.

Strand Ouddorp aan Zee
Foto van Jippo Steenstra via Unsplash

Zou jij ook een keer de nieuwe glampingaccommodaties van Vakantiepark De Klepperstee willen uittesten?

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

River

Familie Vossen, 17 oktober 2016

We hebben genoten!

Vanuit deze camping kun je overal naar toe (Pisa, Florence, Genua, Cinque Terre enz enz!) Perfecte opstelling van de stacaravans en onder de naaldbomen, dus veel schaduw. Het is er aangenaam rond de 30 graden! De zwembaden waren erg fijn en schoon. Badmuts is verplicht, zo blijft het water en de filters schoon. Wij hebben erg genoten hier! Hele gezellige buren rondom, dus gezellig bbq-avonden gehouden en op Italiaanse moederdag (15 aug) ’s avonds zwemmen en wensballon op laten. Camping ligt leuk aan een rivier.

Bezocht River in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl