Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Place de la Famille: kleinschalig genieten met het hele gezin!

Kleinschalig genieten van en met elkaar. De kinderen hebben hier de tijd van hun leven dankzij de vele speelmogelijkheden. Op Place de la Famille staan lange zomeravonden centraal. Heerlijk eten en natafelen op het plein of op het terras van je safaritent onder een dekentje. Je vindt dit pareltje voor gezinnen in de Dordogne. In dit blog vertel ik waarom ik zo enthousiast ben over deze glamping!

Even helemaal ontspannen

Opstaan en rustig wakker worden op je terras waar het ontbijt al voor je klaarstaat. Je hoeft zelfs de afwas niet te doen, wat een vakantiegevoel! Terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad kom je er zelf (eindelijk) eens aan toe om een boek te lezen. Het zwembad is omheind, dus je hebt geen omkijken naar ze. Op Place de la Famille is bovendien aan alles gedacht, want dat boek kun je gewoon uit de boekenkast halen.

Family time op Place de la Famille

Ontspanning is een niet te missen onderdeel van je vakantie. Even ontstressen en eindelijk die tijd vinden om soms juist helemaal niets te doen. Maar naast dat wil je natuurlijk samenzijn met je gezin en het vooral heel gezellig hebben. Op Place de la Famille snappen ze dit helemaal. Op het pleintje van de camping schuif je meerdere malen per week aan voor een barbecue of driegangendiner. Wat hangt hier een super gezellig sfeertje! Tip: ga een hapje eten op het plein aan het begin van je vakantie. Je ontmoet meteen de andere gasten en de kids maken hun vriendjes waar ze de hele vakantie niet meer bij zijn weg te slaan.

Place de la Famille

Foto van Place de la Famillle

Na zo’n barbecueavond kun je nog heerlijk natafelen met een goed glas wijn, terwijl de kids dansjes doen bij de disco. Maar ook overdag is vervelen geen optie. Het plein is niet alleen tijdens de barbecue- en dineravonden een centrale ontmoetingsplek. Een bordspel spelen met elkaar, klimmen en klauteren in het speelkasteel of een balletje trappen op het voetbalveld. En de allerkleinsten spelen met zand in de zandbak.

Kleinschalig (gezellig) genieten

Wat een gemoedelijke sfeer hangt hier! In totaal kunnen er op Place de la Famillie 11 families verblijven. Je verblijft bij elkaar op een ruim, groen veld. In het midden van het veld vind je een barbecue voor gezamenlijk gebruik. Hoe gezellig is dat! Alle glampingaccommodaties staan hier in cirkelvorm opgesteld waardoor je uitkijkt op het centrale punt en de kids vrij hun gang kunnen gaan.

Place de la Famille, barbecue op veld

Foto van Place de la Famille

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Place de la Famille

Dordogne, Frankrijk

  • Zwembad met 4 niveaus
  • Gezamenlijke diners
  • Ontdekkingskaarten

Ontspannen, Ontmoeten en Ontdekken, daar staat Place de la Famille voor. Een vakantie in de natuur voor het hele gezin.

Glamping.nl