Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Populaire ketens waar je direct wilt glampen

Vakantieparken, ze zijn niet meer weg te denken. Hoewel je vroeger kon kiezen uit een paar parken om vakantie te vieren, wordt de keuze steeds “reuzer”. Waar ooit Roompot, Landal GreenParks en Center Parcs de dienst uitmaakten als populaire ketens, zien we tegenwoordig steeds meer ketens opkomen en fuseren. Denk aan EuroParcs, Molecaten, Droomparken en nog veel meer. Voor glampingliefhebbers ideaal, want een vakantiepark in Nederland is een heerlijke plek om vakantie te vieren. Bovendien krijgen gasten hierdoor steeds meer keus. Perfect, want hoe meer vakantieparken, hoe meer vakantiepret. Lees je mee waar je kunt glampen?

ketens waar je direct wilt glampen

Foto van Landal GreenParks

Welke vakantieparken zijn in Nederland het meest bekend?

Landal GreenParks, Roompot en Center Parcs: stuk voor stuk toonaangevende aanbieders die weten hoe de ideale vakantie hoort te zijn. Bovendien vind je deze aanbieders door het hele land. Zo kun je verblijven in het uiterste noorden, maar ook in het zuidelijkste puntje tegen een scherpe prijs. En kwaliteit? Dat zit bij deze parken wel snor, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Ook deze aanbieders zijn op een gegeven moment toegetreden tot de glampingmarkt. Bij Landal kun je bijvoorbeeld overnachten in een safaritent en bij Center Parcs kun je zelfs je eigen Jungle Cabin huren.

ketens waar je direct wilt glampen

Foto van RCN

Aanbieders waar je goed zit voor een fijne glampingvakantie

Naast deze van oudsher bekende ketens telt Nederland nog veel meer vakantieparken waar je op en top kunt verblijven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantie bij RCN, Ardoer, Molecaten of Droomparken? Stuk voor stuk aanbieders met prachtige glampingaccommodaties die allen focussen op een andere doelgroep. Bij RCN en Molecaten zit je bijvoorbeeld goed als je houdt van vakantieparken met veel vertier en animatie. Hier geniet je van een vakantie met het hele gezin. Droomparken en Ardoer focussen zich dan weer meer op bijzondere accommodaties. Zo kun je bij Ardoer overnachten in een heuse helikopter en vind je bij Droomparken bijzondere Tiny Houses om in te verblijven. En zeg nu zelf zulke bijzondere accommodaties wil iedere glampingliefhebber wel eens uitproberen toch?

ketens waar je direct wilt glampen

Foto van Droomparken

De populariteit van glampingaccommodaties

De populariteit van glamping heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen en deze zomer is glamping zelfs populairder dan ooit. Steeds meer mensen willen genieten van luxe en compleet ingerichte tenten op campings en vakantieparken. Laat glamping daar nu het ideale concept voor zijn, aangezien je hier het ultieme kampeergevoel kunt ervaren met de luxe van thuis. Zo vind je in de meeste accommodaties faciliteiten, zoals een wc, een keukentje en bedden waarin je prinsheerlijk kunt slapen. Niet voor niets zijn er steeds meer plekken in Nederland, maar ook elders in Europa waar deze prachtige en robuuste tenthuizen te vinden zijn. Je vindt ze op bijzondere plekken, zoals in het bos (in de bomen!), op het strand of bij de boer op het land. En wat je vakantiewensen ook zijn, je zult altijd een geschikte accommodatie vinden om in te overnachten.

Ook toe aan een glampingvakantie? Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw verblijf!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

9

International Etruria

Familie Lafeber, 2 december 2014

Onze eerste vakantie in een Airlodge: top!

We zijn heel hartelijk ontvangen door de medewerkers en ze stonden de hele week klaar voor ons. Het was heel gezellig en onze eerste vakantie in de Airlodge was top!!

Bezocht International Etruria in juli 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl