Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Roadtrips voor echte adrenalinejunkies

Een onvergetelijke roadtrip. Even heerlijk er op uit met de auto samen met je partner of bijvoorbeeld je beste vriend of vriendin. Maar lang niet iedereen maakt een roadtrip om te gaan picknicken op de heide, een lange wandeling in het bos te maken of om op een warm strand te gaan liggen. Ben je een echte adrenalinejunkie, dan zoek je vast meer uitdaging! In dit artikel geven we je tips en ideeën over hoe je jouw roadtrip zo onvergetelijk mogelijk maakt. 

Bereid alles goed voor

Voordat je je avonturen gaat beginnen, is het belangrijk om alles goed voor te bereiden. En dan hebben we het niet alleen over het maken van keuzes van wat je allemaal tijdens je roadtrip wilt gaan doen. Zo moet je een roadtrip met de auto natuurlijk altijd beginnen met een goede autoverzekering afsluiten. Ten eerste, omdat het verplicht is voor elke autobezitter. Ten tweede, omdat je dan samen vertrouwd de weg op kunt! Alles is goed geregeld en mocht er onderweg iets met de auto gebeuren, dan is er niks aan de hand. En dan de vraag, wat gaan we doen tijdens deze onvergetelijke roadtrip?  We hebben een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Roadtrip Glamping

Foto van Paul Trienekens via Unsplash

Stap op een powerboat

Begin je trip direct spectaculair door een tochtje met een powerboat te maken! Daarvoor kun je op meerdere plekken in Nederland terecht. Scheveningen, Rotterdam of het IJsselmeer bieden genoeg mogelijkheden! Scheur over de golven en bereik snelheden van wel 80 kilometer per uur. Dat wordt pas echt een onvergetelijke ervaring!

Roadtrip Glamping

Foto van Aleks Marinkovic via Unsplash

Spring in het diepe

Mocht je Scheveningen hebben gekozen voor je powerboatavontuur, dan kun je gelijk een vette bungeejump van 60 meter hoogte meepikken vanaf de pier! Of kies je voor een zipline vanaf dezelfde bungeetoren? Hier vind je de langste zipline van Nederland en bovendien ook een hele snelle. Met een snelheid van maar liefst 70 kilometer per uur raas je naar beneden!  

Roadtrip Glamping

Foto van Nick & Djalila via Unsplash

Stort je op de leukste hindernisbaan van Nederland

Stap weer in de auto en rijd naar Almere. Daar vind je de grootste hindernisbaan van Nederland. Het grootste gedeelte van deze baan bestaat uit gigantische opblaasbouwwerken, zoals je die wellicht ook wel kent van de bekende serie Wipe Out. Ren, klim, duik en spring en probeer het eind van het parcours in een zo kort mogelijke tijd te halen!

Roadtrip Glamping

Foto van Markus Spiske via Unsplash

Ontsnap in een extreme escape room

Houd je van escape rooms maar zoek je daar wel extra spanning en uitdaging bij? Vervolg je roadtrip dan naar Nijmegen voor The Kidnap: Nederlands meest extreme escape room. Deze escape room 2.0 is veel enger, extremer en meeslepender dan andere escape rooms die je gewend bent! De kamer is gebaseerd op een ervaring die de maker ooit in een Belgische escape room had. Daar kwamen de deelnemers soms huilend naar buiten, dus er staat je wat te wachten hier! 

Roadtrip Glamping

Foto van Kelly Sikkema via Unsplash

Glamping

En als je dan moe en uitgeput van je roadtrip eventjes heerlijk wilt relaxen, dan is luxe kamperen (ofwel glamping) de perfecte optie! Zo combineer je de spanning en sensatie van je meest legendarische roadtrip met een heerlijk ontspannen periode. Dat wordt op en top genieten!

Roadtrip Glamping

Foto van Vidar Nordli-Mathisen via Unsplash

Helemaal enthousiast geworden van al deze ideeën? Laat ons weten wat jij gaat doen tijdens je roadtrip via info@blogs4travel.nl!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

9

Seefeld Park Sarnen

Familie Zuidersma-Spoelstra, 1 februari 2016

Voor de 4e keer

Vriendelijke mensen, mooie plek, erg netjes en schoon op de camping, mooi zwembad en Sarnen ligt centraal in Zwitserland. Wij zijn dit jaar voor de 4e keer op Camping Seefeldpark geweest en wie weet komt er een volgende keer.

Bezocht Seefeld Park Sarnen in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl