Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Sky-high Glamping

Luxe kamperen op grote hoogte, dat is niets nieuws. Maar op grote hoogte, met uitzicht over de stad? In Amerika kan het. Urban glamping is niet nieuw. Vorige zomer kon je al glampen bovenop The W New York in Manhatten nadat zij hun terras op de 17e verdieping hadden omgetoverd naar een werkelijk glamping paradijsje.

Queen-size Glamping

Het Beverly Wilshire hotel is in hun voetsporen getreden. Ook daar kun je nu urban glamping ervaren op het dak van hun hotel. Dit hotel in Los Angeles biedt een glamping plek op het terras van hun suite. Hier slaap je in de ruime tent in een queen-size bed. Je geniet er van een super-de-luxe diner op het terras met als toetje… ‘campfire s’mores’ met 24 karaat bladgoud en een vintage champagne proeverij. Voor het echte kampeergevoel is er een kampvuur, maar dan wel omringd door een grote loungeset in plaats van boomstronken 😉 Voor dit glamping avontuur moet je wél zo’n 3.000 euro per nacht overhebben.

Trump Hotel

Bij het Trump International Hotel & Tower in Manhatten kun je het ‘Glamping by the Park’ arrangement boeken. Hier beleef je urban glamping, maar dan wel indoor. Tijdens je verblijf slaap je in een tent, compleet met natuurgeluiden, ‘kampvuur’ en s’mores. En dat terwijl je uitkijkt op de bomen van Central Park. Voor de kinderen is er een speciale Kid’s Fort. Wil  je dit ervaren? Dat kost zo’n 1.100 euro per nacht.

glamping trump hotel

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl