Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Slapen in een safaritent met uitzicht op Lac du Causse

Wauw! Wat is Lac du Causse toch een prachtig meer. Van kanoën tot suppen en zwemmen, het avontuur ligt hier al op je te wachten. Dan kun je op de gelijknamige bestemming Lac du Causse ook nog overnachten in een safaritent direct aan dit adembenemende meer. Sla je safaritent open en begin je dag met een vers croissantje met uitzicht op Lac du Causse. Laat die vakantie maar beginnen!

Uitzicht op Lac du Causse

Foto: Lac du Causse via Glamping4All

Kom in beweging

Heel de vakantie luieren is voor mij niet weggelegd. Ik geniet graag van de zon aan het water, maar kom na een aantal uur ook graag weer in beweging. Juist daarom is deze glamping zo te gek. Naast die watersporten die je hier van je bucketlist kunt afstrepen, liggen er de mooiste routes door de natuur op je te wachten. Stap op een mountainbike en daag jezelf uit of waag je aan een hike. In de omgeving vind je zo’n 250 kilometer aan wandel- en fietspaden en elke route is weer uniek. Lac du Causse is een kleinschalige bestemming, waardoor persoonlijk contact hier centraal staat. Loop dus zeker even langs bij het Nederlandstalige personeel om te vragen naar hun favoriete route.

Safaritenten voor jou en je gezin

Lac du Causse is een echte familiebestemming. Overnachten doe je hier in een safaritent voor vier of vijf personen. Zelf slaap je met je partner in een romantisch hemelbed, terwijl de kids uitrusten in een stapelbed. In de vijfpersoonstent staat er naast een stapelbed nog een extra eenpersoonsbed klaar. De safaritenten zijn superruim, net als de veranda. Vanaf je veranda kijk je uit op het meer, geweldig!

Safaritent met uitzicht op Lac du Causse

Foto: Lac du Causse via Glamping4All

Toch een andere bestemming in de natuur?

Op Lac du Causse vind je safaritenten van Glamping4All. Een glampingaanbieder die bekend staat om haar luxe en ruime safaritenten waarin je altijd je eigen sanitair en compleet uitgeruste keuken hebt. De safaritenten staan op de mooiste plekken in de natuur. Wat dacht je van glamping aan het strand, op een wijnlandgoed of in een natuurpark? Elke Glamping4All bestemming heeft een unieke locatie in Frankrijk, Italië, Kroatië of Spanje.

Safaritent Glamping4All

Foto: Lac du Causse via Glamping4All

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Lac du Causse

Dordogne, Frankrijk

  • Aan Lac du Causse
  • Zandstrand
  • Watersportparadijs

Aan het Lac du Causse ligt deze gelijknamige glamping, want dit meer zal centraal staan tijdens je vakantie hier dankzij de vele activiteiten die daar mogelijk zijn.

Glamping.nl