Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Slapen in je eigen cocon

Eerder schreven we over de Glamtainer: next level glamping in een zeecontainer. Een vijfsterrenaccommodatie die wij ook zeker wel eens willen uitproberen! We hebben nu zijn internationale ‘zusje’ gevonden: de pop-up Prefab Cocoon van Lumishell. Deze ‘cocon in de wildernis’ bestaat uit twee Pods van in totaal 40m² met grote, gebogen, glazen schuifdeuren. Op deze manier kun je je onderdompelen in de natuur, zonder het comfort van je kamer te hoeven verlaten. Door de cocon vorm wordt het onderscheid tussen de binnen- en buitenruimte vervaagd. De accommodatie bestaat uit een woon- en slaapgedeelte en een badkamer, die allemaal een verbinding met de omgeving behouden.

De Prefab Cocoon is ontworpen om geplaatst te kunnen worden in verschillende exotische omgevingen. Zelfs in Salar de Uyuni, ’s werelds grootste zoutvlakte, waar de temperatuur tot diep onder het vriespunt kan zakken.

prefab cocoon slaapkamer

Cocoon Tree

Ook een hele gave cocon accommodatie, die ook nog eens zweeft: de Cocoon Tree. Hier leef je écht in je eigen bubbel, tussen de bomen. Je zit hier hoog en droog, want de Cocoon Tree is wind- en waterproof en gemaakt van aluminium, staal en een waterproof stof. Deze bijzondere accommodatie heeft plek voor vier personen: twee volwassenen en twee kinderen. Maar natuurlijk is hij ook geschikt voor een romantische getaway met z’n tweetjes.

cocoon tree

In welk van deze cocons zou jij wel eens willen overnachten?

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl