Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

5x Super romantische glampingbestemmingen

Soms wil je er even samen tussenuit. Of het nu is om aan de realiteit te ontsnappen of omdat jullie allebei ontzettend toe zijn aan vakantie. Misschien zelfs omdat jullie net getrouwd zijn en op honeymoon gaan. Elke relatie kan wel wat quality time gebruiken! En dan is het van belang om de perfecte bestemming te vinden. En daar help ik je graag bij! Hier zijn vijf verschillende romantische glamping bestemmingen die echt perfect zijn voor jullie vakantie samen.

Elewana Kilindi Zanzibar

Zoals de naam al zegt ligt Elewana Kilindi Zanzibar in Zanzibar, Tanzania. De zogenaamde paviljoenen liggen tussen de tropische tuinen, witte stranden en azuurblauwe zee. De idyllische witte gebouwen dienen als bijdrage voor de heerlijke romantische sfeer. Slaap met uitzicht op zee, de groene natuur en je eigen dompelbadje. Bruin samen bij in de zon en slaap daarna in de verkoelde kamers. Jullie zullen genieten!

Cypress Valley Canopy Tours

Cypres Valley Canopy Tours is wel een heel bijzondere bestemming. Overdag ervaar je samen de kick van ziplines en klimavonturen in de natuur. ’s Avonds slaap je in je eigen boomhut. Wandel via de bruggen van platform naar platform tussen de vuurvliegjes door en observeer de flora en fauna van bovenaf. Deze bestemming gaat je mooiste kinderdromen voorbij! Voel je deel van de natuur zonder in te leveren op luxe en comfort in Texas, Amerika.

The Mohicans

Ook bij The Mohicans verblijf je hoog tussen de boomtoppen. Met alle lichtjes tussen de bomen en houten constructies door waan je je in een sprookje. Hier in Ohio, Amerika is het zelfs mogelijk om je bruiloft te houden. In deze ongelofelijk prachtige setting belooft het een groot succes te worden! Slapen doe je in één van de goed uitgeruste boomhutten. Dit is de perfecte combinatie tussen rust, privacy, luxe en natuur.

Eekhoorn Boomhutten via Glamping.nl

Foto van Eekhoorn via Pixabay

Tongabezi

Deze bijzondere plekjes in Zambia vind je boven de Victoria watervallen, aan de Zambezi rivier. Met een selectie aan huizen en cottages stralen de accommodaties bij Tongabezi exclusiviteit uit. Mogelijkheden zijn onder andere het honeymoon huis, de grote boomhut en het rivier huis. Elke verblijfplaats is even speciaal. Zo geniet je standaard van het prachtige uitzicht, de luxe en de romantiek. En dan heb je ook nog een persoonlijke valet die je verblijf zo comfortabel mogelijk maakt. Natuurlijk verken je ook de prachtige omgeving van Afrika.

Pranamar Villas and Yoga Retreat

De villa’s van Pranamar Villas and Yoga Retreatop Costa Rica zijn mooier dan je je ooit zou kunnen voorstellen. Ze zijn gemaakt van hardhout en bamboe, waardoor er een hele bijzondere en vredige sfeer wordt gecreëerd. Tijdens een verblijf kan je elke dag gratis meedoen aan een yogales. Veel villa’s hebben twee slaapkamers. Je zou er dus een dubbeldate vakantie van kunnen maken! Maar natuurlijk kan je ook kiezen voor een intieme vakantie met zijn tweetjes.

En voor welker romantische glampingbestemming kies jij?

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl